Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Tanuljuk csak meg a nevét: Khabib Nurmagomedov

Először csak olvastam róla. Kicsit érdekelt is az UFC, de erről a fickóról, afféle utcai ácsorgóként, kibicként sohasem hallottam. Aztán végül belekapaszkodtam a sztoriba. Amúgy az írás eleje nem is róla szólt, valamilyen cyborgos brazil csaj vert szét egy az ordibálós holland népből származó nőt, de cafatokra. Mondjuk, a nők ketrecharca sem lehettet piti, már csak a látottaktól kikészült tudósító írása után. De most nem ők a főszereplők!

Mondom előbb csak olvastam az arcról, aztán láttam is a dögunalom szilveszteri műsorban!  Ő nyújtotta a menedéket. Khabib Nurmagomedov. Így hívják az ipsét! Nem a megszokott ketrecharcos nemzetek közül származik a férfi. A mérkőzés előtti bevonulásnál tátott szájjal csodálkoztam, hogy ezeket a harcosokat mi a ráknak kísérgetnek tunya, zsíros, mafla, de hatalmas testű biztonsági erők?


Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Nyugodjon meg mindenki, a hipsztersuszter pedig maradjon a kaptafánál!

Ahogyan sokan, úgy én sem hajolhattam el a hétvége planétarengető dramaturgiája elöl! Ez a Mayweather- McGregor óriás balhé, annyira végig söpört a Föld sportőrültjein, hogy mellette kicsikévé vált a Manchester United szárnyalása, meg a Harvey hurrikán pusztítása! Jó, a boksz miatt ez csak kis időre szorult le a nézettségről, aztán visszafújta magát a csúcsra! Képtelenség volt kikerülni!

A legvadabbak elejétől nézték az összecsapást, a még náluk is sokkal zoralabbak már a kipattanó ötletnél is ott voltak, és egyre csak dörzsölték a tenyerüket! Megneszelték a giga-showt! Akár az éhes menedzserek! Nahát, ők aztán beletoltak mindent a buliba!