Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

A Mennyei Megyeiben már '16-ban volt videóbíró!

Morgósan, elszántan telik a magyar fodbalisták téli felkészülése. A szokás szerint hömpölyögnek a hírek: ki, hová megy edzőtáborba? Rengeteg a kérdés a körül, értelmes vagy tök fuccsba vitt ötlet meleg éghajlaton készülni a tavaszi szezonra?

Eközben Angliában javában azon tépik a szájukat, hogy legyen-e videó bíró vagy a bénázások miatt továbbra is lehessen vicsorogni a játékvezetőkre, címlapon szennyezni őket! Ezek a gombafejűek még csak ott tartanak, idehaza már régen dübörögött a video technika! Aztán nem akárhol villant a találmány, a megyei bajnokságban, még nem a mennyeiben, annál egyel feljebb!


Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

„Koma, lukas parókát húztál a fejedre!”

Mindennel együtt egy kicsit csalódott voltam a tavalyi Mennyeivel. Nem halottam sehol, hogy: „ most te vagy feketében, meccs után meg anyád” meg, hogy: „fődet rá, meg mititétté?”

Szóval nagyon diszkrét volt minden megye egyes meccs. Talán a tévé optika tett lakatot az amúgy jócskán szabados szájakra. Sehol egy jó kis üldözős futkosódás, csak a szotyi huzat repült a pályára, miután a főhősök az első metszőfogaik esetleg a hátsó őrlővel szétroppanták a magot. A héjat meg a pályára fröccsentve. Mert magyar fociban a meccs olyan szotyi nélkül, mint a pörkölt szaft mentesen!