Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Tényleg nem értem, mi lehet a gond

Még mindig akad csodálkozni való a magyar-portugál vb meccs után! Most nem téma, hogy ezt a vereséget idehaza sokan dicsőség táblára tűzték, miközben a magyar csapat egy sorozatos hibazuhatag miatt szimplán meghajolt az Eb első előtt! A portugálok a semminél egy kicsit többet tettek bele, a fő cél a sérülés megúszása, meg persze a győzelemért járó három pont volt!

Sikerült teljesíteniük az összes előírt formát, bér Pepének, a vendégek csodálatos elméjének akadt egy kis fejtörése Priskin által! Ami úgy visszhangzott a meccs után, hogy a védőt kellett volna kiállítani, hiszen durván lefejelte a támadó könyökét! Ez a magyar foci csudasága!


Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Ébresztő United!

Meggyőződésem volt, ha ezek ketten összeállnak a világot szétverik, annyira jók lesznek! Zlatanról a véleményemmel már többször, mit többször, rengetegszer összekülönböztem többféle hanggal a Messivel történő fölösleges összehasonlítósdiban! A kis adócsaló életében nem rúgott 20 méterről gólt, arról nem is beszélve, hogy erőből szinte soha. Fejjel egyszer szerzett gólt, akkor annyira megünnepelték a Bolhát, hogy majdnem bolygót neveztek el róla. Persze adómentesen!

Zlatan bezzeg, lőtt kis gól, bomba erőset, fejelt, csúszatott, oxizott, mellezett, ollózott a hálótól 35 méterre oldalról, becsúszva, csukafejessel, talpalva. nem is értem, hogy mi a kérdés a két játékos között. Az meg csak pláne, hogy a bosnyák férfi. Messi meg nem.


Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Klopp nélkül is dörömbölnek!

Bámulatos, amit a Borussia Dormund-nál végeznek! Jürgen Kloppal, a korábbi edzővel feliratkoztak az európai nagymenők közé, de előtte a Bundesligában sorozták meg a mezőnyt az iszonyatosan gyors, és főképpen gólerős játékukkal. Klopp lelépett, a kultusza kicsit lepihent Germániában.

 Igaz, amikor a Liverpool-al hazament, furcsa volt mindenkinek. Jött Thomas Tuchel, az új szellemű edzői generáció zászlósa. Már Mainz-ban is fényesre tapsikolták a nézők a tenyerüket, aztán szabira ment! Akkor nem értette senki, hogy miért, de utána mindenki tudta az okosságot. Dortmundban már eleve félelmetes a 80 ezres szurkolói létszám hát még az elvárás  BVB fanoktól, megszórva egy kis utálattal vegyes kárörömmel a Schalke és Bayern rajongóktól. Szóval ennél jobb hely is létezik a Földön!


Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Évi 3 millió fontot eldobni egy simlis dologért...Erre tényleg csak egy idióta lehet képes!

Annak azért őszintén örülök, hogy hülye döntéseket nem csak itthon tudnak hozni! Kb. annyira volt reális kinevezni Big Samet, mint itthon a kövesdi Murinnyót

Az első pillanattól kezdve érthetetlen volt az angol labdarúgó szövetség gondolat szövése. Honnan a vérből vették ezt az Öcsi sajt fejű dülledt szemű, töltött zoknit! Akinek a beceneve: „Big Sam”. Most már tudjuk, csak az maradt. Mert az esze biztosan nem nagy!