Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Most mondanám, hogy az eszéért szeretik...

Nem kell nagy fantázia elképzelni, hogy mit gondolt a Bayern München új fő zeneszerzője, Jupp Heynckes, amikor meglátta beosztottját, Arturo Vidalt! A tömény chilényó mutatós ember, egyébként erős piás, erről daloltak a régi spanok, meg Sampaoli egykori chilei szövetségi kapitány! Heynckes legutóbb egy Rembrandt csendéleten látott ennyi festéket, mint emberén, plusz az a választékos zebra séró alaposan kikezdhette a német sikerembert!

Vidal mentségére szóljon, ha úgy adja az élet, elég jó spíler, de különben egy gonosz fráter, aki önös érdekeit, sérelmeit és egy plankton intelligencia szintjét is képes olykor alulmúlni! A díszes dalia főként izzó meccseken képes elveszíteni a maradék eszét, ezzel nem csak magát bünteti, mert az kit érdekel, hogy ki mennyire marha, ám a sorozatos taplóskodásából egyenesen következő pirosozása miatt az egész csapat szív!

Címkék:

Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Egyre gagyibb ez a Bayern

A látvány praktikához nagyon értenek a Bayern Münchennél! Hogy a világ kellemesen derülhessen, így az ősz szezonban, a sörfesztivál idejére kegyetlenül becsomagolják, beszorítják az újonnan érkezett, mindenféle bőrszínű idegenlégiósokat a bőrnadrág- gyapjú zokni- filc kalap- kockás ing kvadrátba, konkrétan sulykolva, hogy bizony ezek a srácok, akik korábban azt sem tudták hol keressék Münchent, a legvaskosabb bajorokká váltak!

Tessék a bizonyíték! Ragyogó pillanat volt elkapni Pep Guardiola kínosan feszengő mosolyát a literes krigli felett, amikor ott boldogoskodott! Ő, aki zsigerből kitiltotta az összes létező kóla automatát a Camp Nou-ból, most meg itt lefetyelgeti a beosztottjaival az óriás adag Hofbrau sört, aminek az utolsó kortya annyira unalmas és szénsavmentes, mint a macskap… vagy a Barcelona játéka Pep legvégső időszakában!