Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Nincs emlékük, csak a csomagjaik

Nem akar alábbhagyni a nagy menetelés Babos Tímeánál! Büszke dicsőséges csatajárás Melbourne-ben, világraszóló nagy siker a női párosban, úgy, hogy nem a régi, megszokott párjával merült el az ausztrál forróság fedett tenisz arénájában! Még így is!

Pedig aztán nyáron a nehezékből előkerült egy kisebb darab! Szegény Babos Tímea, akkor elkeseredett szájjal mutatta, nem a legjobb most az élete! Amennyire lehetett, meg a körülmények megengedték, Magyarország odafigyelt, merre vezet a magyar él játékos útja!

Címkék:

Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Gyönyörű diadal egy kemény, állhatatos hölgytől

Most már szinte biztos, hogy ez az Ausztrália egy nagyon baba hely! Még azt a fedett tetejű, puccos tenisz arénájukat is jobban karmoljuk, mint eddig! Az csak eleje az imádatnak, hogy a nők által ájulásig szerettet, kegyetlenül kipattintott testű, - ez még hagyján- istenien teniszező Fucsovics Márton meddig hasított Melbourne-ben a férfi egyesben! Miatta komplett társaságok virrasztottak a tévé előtt a hétfő hajnali kegyetlen időpontban, a svájci zseni, Federer ellen.

Akit csak egy gyorsvonat képes legyőzni!  (Ebben a kora reggeli, mindent agyonvágó, megölő időpontban az a frányaság, ha egy pillanatra is becsukja a szemét a tévénéző, a legjobb részről lemarad. Én is így jártam a naganoi olimpia jégkorong döntőjével. Az első két harmadban nulla gól, mondom, kicsit lazulok, míg felújítják a jeget! Arra ébredtem, hogy a csehek nyakába szorgalmasan akasztgatják az arany érmet! Egy góllal nyertek, azt is akkor ütötték a ruszkiknak, amikor szuszókáztam!)

Címkék: