A fiúk az elején kaptak kettő kíméletlent az arcukba, aztán összetörték az összes útba kerülőt. Az örökké variáló Szlovéniát pedig sokkolással, vagyis hosszabbítással seperték el a továbbiakból! Utána a spanyolok ellen két homályos tekintetű játékvezető is benne volt, hogy megálltak, de a végére Macedónia is a legyőzöttek közé került! Ebből a csapatból Győri már a Veszprémben forog, a többiek meg eszik az utánpótláskorúak sanyarú kenyerét!


Vagyis lendületből dobálják őket körbe, más klubokhoz a lehető legkevesebb elgondolásból! Cserébe az összes szerb, spanyol, horvát megérezte a pénz bódító szagát,így Magyarországra ömlenek, a honi utánpótlás meg ott szikkad a sufniban! Erre jön még a válogatott kérdése! Mikor épülnek be fiatalok a keretbe megfelelő felnőtt meccs rutin nélkül?

Az U19-es lányok Eb-n mozogtak, mutatós eredményekkel belépve „a velük tényleg nagyon komolyan számolni kell társaságába!” Igaz, igaz, ők még fiatalabbak, mint a fiúk, de már náluk is beindult egy két felnőttes karrier-féleség. Minden hiába, a helyzet ugyanaz, mint a  srácoknál megszokott . Odapattognak, ahová  dobják őket! A folyamatosság ebben a nemben sem vastag betűs folyamat!  A legfrissebb: Háfra Noémi bekerült a Fradi felnőtt keretébe, de ott egy vészhelyzet miatt számolnak vele!

Az U17-es leány válogatott tényleg nagyon erős. Az Eb-én egyszer marták meg őket, igaz a legrosszabbkor, a döntőbe vezető úton! A Bohus-csapat keserűségében olyat ütött a francia nemzetire, hogy a hatos vonal adta a másikat! 14 góllal megküldeni a BL győztes tréner által irányított gallokat, hát ez felettébb nagy tapsot érdemel! Innen már Pál Tamara bekerült az ETO zsoldoscsapatába, a jövő kérdése: mire megy a magyar kéziben ő meg az Eb bronzérmes társasága?