Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Végülis lovon nem számít ittas vezetésnek

Akik a labdarúgás mainstream-jéhez szorosan tartoznak, legyen az nemzetközi vagy magyar vonatkozás, számukra bizonyára rengeteg csodálatosan színes történet ugrik be emelkedett hangulatú estéken!

A periférián lézengő népek megelégedhetnek azzal, hogy a milliárdos fényes labdarúgó hogyan került a pénzzel lehúzott emberek csúfos listájára, csak hogy ez nem annyira vicces, inkább tanulságos!


Esetleg felugorhat az emlékezet tárhelyére, igaz régi, nagyon régi dátummal, amikor az egyik magyar klub kapusa a helyi cigányzenészeket berendelte a Balatonba és ott húzatta velük kedvenc nótáit! Tehát ebből kiderült legalább a 60-as, 70-es évekre nyúlhat vissza ez a sztori, akkor is menő, hiszen hazánk fia, sőt igazolt labdarúgója danolászott a prímással, térdig a magyar tenger vizében! Külföldről mindenképpen említésre méltó az Arsenal játékosainak egy hotel kibérlésével induló, nőkkel, itallal és más hangulatjavítóval megszórt pazar, pikáns, provokatív élményközpontja! A játékosok a szállodából nem jöttek ki pár napig, mint ahogyan a hírek sem! A legfrissebb viszont ebben az évben mindent visz!
Andrej Arsavin orosz labdarúgóként munkájából kifolyólag eljutott Angliába is, odahaza pedig roppant elismert játékos volt, aztán a nyáron bemondta, hogy megunta az egészet, visszavonul! Nem biztos, hogy ennek apropóján, ezen a héten elment kikapcsolódni. Eddig még semmi, szimpla hétköznapi eset, még az is jobb, amikor egy harmadosztályban iparkodó, amúgy 160 centiméter magas fodbalista boldoggá tett egy majd kétméteres sportolónőt, a meglévő magasságbeli differencia ellenére! Szóval Arsavin szolidan kamillázott, nyilván nem véletlenül ráakadt két ragyogó aranyásó is, elkezdett világosodni, a villamosok is csilingeltek, muszáj lett volna Arsavinnak hazamenni szerettet felesége mellé! És ha már olyan emelkedett hangulatba lépett, kiválasztotta, hogyan megy damoj! Taxi helyett egy lovacskát rendelt, és az ott is várta a bár előtt! Mekkora egy zseniális ötlet! Lehet, hogy CR nagymenő, de neki még véletlenül sem jutna eszébe lóval hazavonulni. Káprázatos! A lényegi kérdés: Arsavin mit dobott el az ötlettárból a ló miatt? Egy harckocsit, repülőgépet vagy földalattit?
Ezek az oroszok nagy huncutok ám!