Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Végre visszakapta a Unitedet a futball!

Jó ez, hogy lelépett Mourinho. Előjöttek, vagy legalább is előhozták azt a tudásukat a játékosok, amit a fehér fejű embernél tilos volt.

Pogba a nagy győztese Solksjaer érkezésének, a Tottenham ellen ismét nagyot karistolt, győztes gólpasszt adott, szárnyal.Bőven többet ad, mint a nagy veszekedések, üzengetések idején, amikor a világ arra figyelt, hogyan osztja egymást a vezér és a beosztottja.


A Tottenham elleni móka kicsit szaggatott volt, majdnem összeroppantak, aztán csak az lett a vége, hogy a soroszt nem szakadt meg, ismét győzött a Manchester United! A sikerben kőkeményen benne volt a vendégek kapusa, David de Gea. Ez a különös külsejű, inkább nem szép ember kikészítette a londoniakat! Olyanokat védett, amitől leesett az álla még az „East End”-es szereplőknek is, pedig hát ők annyira nem folynak bele az angol labdarúgás mindennapjaiba! Az angol „Barátok közt”, annál sokkal keményebb sorozat szereplői semmilyen érdeklődést nem mutattak, a forgatókönyvírók tettek a brit nép éltető forrására, a focira. Szóval de Gea. A tavalyi vb-n sikerült a rossz kapusok közé szedálnia magát. Része volt abban,- bár a sorozatos bénázásait ráfogták a szitálós labdára- hogy a spanyol válogatott szépen, idő előtt látványosan és csúfondárosan hazaballagott. Nem domborított nagyot, sőt egészen apró egeret játszott, rengeteg rossz döntéssel. Mielőtt elindulta az angol bajnokság, azon remegtek a MU szurkolói a gyehenna szezon után Istenem, maradjon még legalább a kapus a csapatnál! Mert ha ő is lelép végképpen oda az egész szezon. A Real meg persze ütötte őt, aztán folytatta a brit életét. A szezon igazi nagy durranását Solksjaer fontos meccsén, a Tottenham ellen hozta! A találkozó után két nappal is azon ájuldozik a világ, mit rúgott, ütött, piszkált ki a spanyol hórihorgas rőtszakáll. 11 óriási bravúr elég lenne egy fél szezonra is, ő meg ezt 90 perc alatt hozta. Szegény házigazdák, bombaformában játszottak egészen a kapuig, ott viszont elfogytak az érvek de Gea ellen!