Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Valaki nem beszél igazat!

Hát, szóval, khm, szóval az van, na, hogy nem árt, ha egy kicsit óvatosan kezeli a külföldön játszó magyar fodbalistákról szóló hatalmas glóriától ragyogó hazai sajtómegjelenéseket a magyar földön rágódó magyar nép! Mert bizony naponta esik az újságolvasó, manapság sokkal inkább a neten lógó szemébe, hogy a bizonyos magyar ász ennyire és annyire, de kimondottan olyan szupersztár volt az elmúlt öt meccsén, hogy már a magyar szövetségi kapitány is begerjedt tőle! Pedig a sima haj nem az a felizzós típus!

Legalább is a sajtóhírek annyi gyönyörűséget fogalmaznak meg véreinkről játékuk után, hogy lassan a főhős előtt fog kuporogva aláírásért lejmolgatni Florentino Perez! 


 

De tényleg! Amikor pedig ez a magyar csillámpóni valamilyen oknál fogva hazaesik és szolidan, nem nagy nyomás alatt az embéegyben tökörészik, homlokára csap a nézelődő és hangosan kérdi: ki mondta erről az emberről, hogy jó játékos? Nyilván jön a kontra: azt írta az újság! Mert itthon elég sűrűn nem úgy pattant a labda a társak lábához, mint ahogyan azt az olvadozó cikkben leírták 3000 karakterben! Nem egyszer, nem kétszer, sokszor!

A kintről jövő jó hírek cáfolata különben nem kér nagy kitartást, csak bele kell pillantani, a szénné dicsért játékos jelenlegi életébe és lehet leülni!  Aszta na!- sikolthatna a néző, az elébb még  ott istenített srác gyatra megoldásán! Pedig olyan hírek jöttek, hogy a nemzet ciklonja nagyon durván jó, a néző meg pont a bűnös gyatraságot állapíthatja meg!

A másik eset: itthon a magyar bajnokságban a híres Északi sampionátóban korábban betyárkodó, a hazai kontinentális éghajlaton viszont magából szinte semmit ki nem adó újra visszatérve a zord Dániába megint pedánsan söpör! Itthon meg ritkán látta őt jónak a benne bízok sokasága! Vagy a Gergő. Aki a polákoknál a hírek szerint tényleg nagyot kanyarított a sikerből, tőle volt zajos az ottani nyilvánosság, idehaza már csak a jobb bekk munkaköre szürkíti a hétköznapjait!

Valaki nem beszél igazat!