Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Tényleg nincs egy "öreg", aki szólni merne?

Most nem akarok azzal jönni, hogy régen más volt. Nem volt más. Akkor is voltak vagány sportolók, akik kikapcsolták egy kicsit a buli miatt az agyukat. Ha pedig megbuktak, vitték magukkal a keresztjüket. Rosszabb esetben beszervezték őket, kicsit dalolni a sportoló társadalomról. A náluk is rosszabb fiúkról a saját bőrük mentése érdekében.

De olyat nem lehetett látni, hogy direkt belebrunyáltak a ventillátorba és az áramot hibáztatták a balhéért.

Mint ez a Dudás fiú. A kajakos. Én értem, hogy őket nem a neurológia szimpozionra készítik fel a vízitelepen. De ha már lebuktak, jól láthatóan égnek, akkor újabb balhéval ne hergeljék a népeket maguk ellen.

Állítólag az volt az ürügy, hogy az egyik ruhás boltban kinevették őket az eladók. Erre a főhős és partnernője bosszúból elloptak 80 ezer forint értékű ruhát. Amit egyébként, - ha átlagoljuk a fizetésüket,- pont három napi munkával keresnek meg. Ha kicsit alábecsültem a kajakosok, a menő, vagy inkább már csak volt menő kajakosok fizuját, bocs. Ígérem, senki sem fogok meglopni, ha kinevetnek a pontatlanságom miatt.


 

De most még mindig nem ez a lényeg. Előbb Dudás kajakos lebukott kokszolással. Kiborult, érthetően. Vagy mégsem? Mert valószínűleg nem szorítottak revolvert a homlokához, hogy farok módon doppingoljon. Tudta, ha borul, vállalnia kell a büntetést. Nem. Ő ment a feje után. Újabb címlapsztori. A lopós. Ami persze nem igaz és nem úgy volt, zümmögik a negatív főszereplők. Újabb botrány. Mint ha az előző nem égette volna ki a retináját a hétköznapi embereknek. Ez még mindig nem elég. Belekapaszkodik Dudás a nyilvános média arckönyvébe. Ott üzen. Tele helyesírási hibával. Hogy menjen mindenki a vérbe és értsék meg őt. Nagyhangszinten idegállapotba jött, úgy érzet ezt csak csórással lehetett orvosolni.

Tényleg nincs senki ezeknek a fiatal nyikhajoknak a környezetében, aki rájuk szólna, hogy most csend legyen! A szátokra tegyetek ragtapaszt, ha már az eszetek kiszabadult, ti elkényeztetett dendik.

A Verrasztó fiú a második kiadás. Kellő sárral a múltjából még mindig osztja az észt és kapja a nagy lét. Mindenki kula, mert senki sem érti őt. Él az önkéntes személyi kultuszában. Tesz mindenkire! Ő mondja meg, hogy mit kell tennie, ő határozza meg a szabályokat. 

Régen az öregek az ilyen ostoba cirkuszolóknak lerúgták az arcát a címlapról.

Most akkor vagy nincs régen, vagy nincs öreg, aki szólni merne.