Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Teljesen érthetetlen

Ez annyira rémesen kellemetlen, hogy ha valaki ezt elmeséli, röhögve csapnak a hátára, hogy öcsém, ezt jól kitaláltad, biztosan gyógyszerre ittál valamit, vagy a nagymutter egy titkos kerti gombával összesütötte az istenáldotta csirkecombot, ez jött ki belőle, lebegsz, de sajna nem jön a hepifinis!

Még ilyet! 45 perc játék után hamuvá égve várta a folytatást a magyar kirakat csapat!  Ezt ép ésszel nem lehet felfogni! Pláne nem úgy, hogy Belgrádban ezek a szerb csákók a nullánál is csírábbak voltak, halvány semmit mutattak. Tisztára olyan formák voltak, mint akik hónapok óta nem kaptak fizetést, unottan áztak a mezen, szépen kihúzták a hazai 90 percet. minimális tarifával, aztán majd lesz valami! Hát lett!


Ahhoz képest, hogy Belgrádban ezeket egy nagyon komoly, légballon nagyságú szerencse segítette, erre itt, szotyi 45 perc alatt szépen odaraktak egy konkrét hármast a Vidinek! Ez a helyi erőknek a folytatásra azt a kötelezőt írta elő, hogy ugyan ennyi idő alatt 4 gólt kell, muszáj, kötelező bedörrenteni a szerbek kapujába! A feladat magasztos, majdnem annyira, mint pár légvétellel felmászni a Himalájára, egy kegyetlen viharos napon! Közben idehaza az összes, klub szeretettől független fociőrült azon remegett imádkozva, legalább a Vidi élje túl ezt a szortírozást! Hát nem!

 A négyes gyufa után a magyarok egykori Partizán edzője azon ringatózott, a hétvége roppant fontos lesz, jön a nagy derbi! Előtte a tüzes szerbek egy olyan idegenbeli négy-nullát vertek oda, hogy az IFFHS adta a másikat!

Az hogyan lehet, hogy egy bővérű, az összes keményvonalat bemutató szerb edző csapata, tele szerb játékosokkal, hamuvá lesz? A szégyen koptatása miatt a tréner beburkolózott a rossz helyezet kihasználás átlátszó mentegetőzésébe, aztán a jövő építésének masszírozásába fogott!

Még mindig akadnak, akik ráverik a bíróra, hogy miért nem állított ki egy szerbet! Az is a bíró hibája, hogy 8 kapura lövésből 3 tartott célra?

Kiütés! Leléptetés!

Igen, ez már augusztus!