Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Ő meg minek kellett?!

Ezek teljesen megbolondultak! Ez most nem az a tévéműsor, amelyben Magyarország legbőszebb, legkeményebb, legütősebb rappere, Ganxsta Döglégy Zolee rózsaszín cicanadrágban, a szájával hajkurászta a felakasztott cukorkát. Inkább arra, amit most összegörgetett a Barcelona ezzel a brazil csávóval. A Coutinhoval.

160 millió eurót égetett ki érte az FC Barcelona, ha tetszik, ha nem, tök fölöslegesen! Ez a művész állítólag olyat gömbölyített a Liverpoolban, hogy már nyár óta ácsingózik érte a Barca! Az angol együttes ugyan, ha szakaszosan, de hasít a PL-ben, bár sok beleszólása nincs a bajnoki aranyért folytatott cicázásba, de egy Liverpool, akkor is Liverpool!


Állnak a BL-ben, akár még jól is kijöhetnek a mozgalomból, de inkább nem. A fickótól beájult a katalán vezetőség, ha meg a rosszindulat jelez, akkor nyomasztotta őket a Neymar-ért betolt pénz. Valahogyan meg kell szabadulni a nagy zsétől. Korábban Rosell elnök eléggé alákavart a klub gazdasági ügyeiben, balhés volt Neymar átigazolása, aztán Prezidente Sandro gondolt egyet, lelépett! Vagy javasolták neki, menjen, amíg hagyják!

Coutinho meg eljött! Egy okos írás, hithű Pool-rajongó szerint, egy teljesen indokolatlan időpontban lépett át Spanyolba! Nem játszhat a BL-ben, hétfőn meg kiderült: sérült is! Három hétig kuka! Úgy fest csak a Barca fejesei látják benne a gigászt vagy csak megveszik mások elől. Ha náluk a játékos, akkor más sem érhet hozzá! Szóval még a legvadabbak is furcsán nézik ezt a téli robbantós sztorit. Aztán jöhet a kérdés: ez a srác 26 évesen mit adhat a klubnak? Hová fér be? Iniesta helyére, aki ugyan már eléggé koros a focihoz, de nála mindig nagyon jó helyen van a labda! Az ő okossága, ravaszsága, elkötelezettsége nem mérhető Coutinhohoz. A brazil mohósága meg végképpen nem! Esetleg Sikolyt szorítja ki! Ne már! Busquets stabilitása elmondhatatlan.  Mind a Barcában, mind a spanyol válogatottban! Tökre fölösleges az egész!

A brazilok csak két klubba mennek életük árán: a Real meg a Barca.

Coutinho megjött!