Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Neymar a Reálban?

Lehet, hogy csak az ünnepek miatti hír soványság az oka, de egy korai, talán vaklármás rikkantás elég szépen összeborzolta a kedélyeket karácsony után, de még bőven a boldog újév előtt! Egyszer már kicsengett ez a Neymar fiú, aki egyébként elég zűrös körülmények között szökött meg a Barcelonától a PSG-hez. Szóval vagy ő, vagy a menedzsmentje megint belekezdett egy oltári kavarásba!

És még csak nem is Mino Raiola, a legravaszabb, legtöbb hájjal megkent ügynök dolgozik a brazil szipkalábúval . Neymar fater az, akit ebben az állásban emlegetnek. Ő az, aki a jobbnál jobb tanácsokat osztogatja a kisfiának. Igazából őt semmi nem érdekli, csupán annyi, hogy a lehetséges legtöbb pénzt akassza le a fiával kapcsolatos transzferekben, jó zsíros reklámszerződésekkel egyetemben!


 

Na, most karira az agytröszt kitalálta, hogy bár a Cavani cirkusz oldódik, de a sráccal kapcsolatban bedobnak egy újabb taposóaknát! Kiderült vagy csak azt akarták, hogy kiderüljön: Neymar elmondhatatlanul imádna a Real Madridban pilinckázni! Az már korábban is fényesen kiderült, hogy Florentino Perez elnök, ha akar olyan irdatlan nagyságú pénz alá nyúl, ha kell neki a kiszemelt játékos, hogy a világ egy pillanatra visszafogja a lélegzetét, csak lapul, és néz körbe, hogy ez igaz-e a sztori és a számok tényleg stimmelnek az euro százmilliókkal??

Madridban Neymart akarják! Valami félelmetes, már orosz titkos szolgálatra hajazó trükkel csábítanák Párizsból Madridba! A PSG arab góréi, a legnagyobb benzinkutasok masszívan kistoppolták Neymart a zavaros buliból, de ez aránylag kevés lesz! A Barca vezetői, annak idején izomból mindent megtettek, hogyan lehetne visszatartani a brazilt, aztán mégis mi lett belőle? Zavarosodik a történet, már belépett, de nem mellékszereplőnek, Cristiano Ronaldo, a Real pillanatnyilag önmagához képest terméketlen főlovagja is. Hát ő meg aztán végképpen nem szeretné a keszeg kis brazil gyereket maga mellett látni, bármennyire is nagy mágus. Amúgy CR szerepe lehet, hogy különben szerves része a világ átverő tervnek!

Pillanatnyilag ott tart a sztori, hogy egyre erősebb Neymar Real-os átigazolási vágya!