Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Nem az a kérdés, hogy hiányzik-e egy kereke, hanem hogy van-e egyáltalában

Jól bekavart most ez a Radja Nainggolan nevű kifestőkönyv az őt körberajongóknak, meg a menedzsereknek! Már az idei oroszországi vb előtt is megcsinálta a cuccost, amikor bőszen nekirohant a belga válogatott szövetségi kaptányának, ennek a Roberto Martinez nevű fickónak.

Az eltéphetetlen aktivitású labdarúgó csúnyán nekiment a főedzőnek, aki kihagyta őt a keretből, pedig a fickónak komoly része volt abban, hogy az amúgy gyakran zűrös belga válogatott előbb ért ki a helyszínre, mint a rendező ország!


 Martinez fő fej nem számolt Nainggolannal, csendben elengedte őt a bő keretből, pedig nélküle nem biztos, hogy így ment volna. Az igaz, hogy még álmában is cigarettázott, kicsit iszogatott is, de akkor is betyár kan volt, minden mérkőzésen kitette a lelkét a pályára, telibe ment az ellenfélre, 90 percig zakatolt, izzott, reszketett, veszekedett, szaggatta az istrángot, vele volt tele a középpálya! Ugyanezt tolta a klubjában, a Roma vele csillogott, a cigi ott is füstölt a szájában, és a pohár is tele volt, szépen öblögetett! Martinez mindezek ellenére kihagyta őt, Nainggolan veszekedett, személyes ellenérzést kiabált a szövetségi kapitány részéről, úgy érezte, nem szakmai döntés miatt tették lapátra, a spanyol szubjektív véleménye az oka!Botrány, harsogta! Aztán a vb-n tökre nem vette észre senki, hogy nincs ott a középpálya Színes Gézája! Ő is visszafogta magát, a bronzérem eléggé lecsöndesítette, ahhoz már ő nem tett semmit! Nainggolan kicsit belevetette magát az átigazolásibulvársodrásba, elment imádott klubjától Roma-tól az Interhez, kicsit arcon csapva hűséges rajongóit, akik bíztak benne, gondolván Milánóban is marad, aki eddig, a csapat robotja! Mostanáig egészen így volt, most meg az egyik zűr a másik után: trehány viselkedése miatt elküldték az Inter első csapatától, majd kiderült: cseppet sem véletlenül alakította így! Csalódott új klubjánál, visszaszivárogna az olasz fővárosba! A mester terv része volt a kidobása, csak ez a nyilvánosságra került hanganyag – amin Nainggolanbemondja, Francesco Totti mennyire jól megszervezi a visszatérést- ez ne hallatszana.