Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Most mondanám, hogy az eszéért szeretik...

Címkék:
Nem kell nagy fantázia elképzelni, hogy mit gondolt a Bayern München új fő zeneszerzője, Jupp Heynckes, amikor meglátta beosztottját, Arturo Vidalt! A tömény chilényó mutatós ember, egyébként erős piás, erről daloltak a régi spanok, meg Sampaoli egykori chilei szövetségi kapitány! Heynckes legutóbb egy Rembrandt csendéleten látott ennyi festéket, mint emberén, plusz az a választékos zebra séró alaposan kikezdhette a német sikerembert!

Vidal mentségére szóljon, ha úgy adja az élet, elég jó spíler, de különben egy gonosz fráter, aki önös érdekeit, sérelmeit és egy plankton intelligencia szintjét is képes olykor alulmúlni! A díszes dalia főként izzó meccseken képes elveszíteni a maradék eszét, ezzel nem csak magát bünteti, mert az kit érdekel, hogy ki mennyire marha, ám a sorozatos taplóskodásából egyenesen következő pirosozása miatt az egész csapat szív!


 

Az RB Leipzig ellen is - amit különben a tévében tapintatosan örökké Lájpzignak emlegettek, egyszer sem csúszott be a Lipcse kiejtés - megtette a maga agymenését a zorál külsejű középpályás. A 16-os előtt kicsivel megcibálta az ellenfelét, oda beérve, már konkrétan alárúgott a szorításból kilépő támadónak! Nem 11-es, ezt senki sem értette! Nyilván bevillant Felix Zvayer sporinak a Bayern ellenes magyar bíró pár esete, így aztán elkerülve a balhét, kivitette a labdát a vonalra! Pedig ennél tisztább ügy nem volt a meccsen! Amit viszont később megadott a bíró, hát azon lehetne lovacskázni vagy két-három órát!

Amúgy Vidal az egész RB elleni kupameccsen cirógatta a dupla sárgát, de a sípszájú nem adott neki kegyelemdöfést!

Egyébként Zvayer mester volt az, aki egy Bundesliga meccsen egyszerre szórt meg két manuszt sárga lappal, két kézből! Utána kicsit leültették hátra, mert ugyan szeretnek nevetni a német bíróküldők, de gyűlölik a vicces eseteket!

Heynckes mester kivolt Vidalra, amikor lecsavarta a pályáról, nem fogott vele kezet, mint ahogyan Comannal és Thiagoval sem!

Nagy szerencséje volt a Bayern-nek, mert csak kiszenvedte magát a lipcsei szorítóból, egy hosszabbítás utáni brutális 11-es párbaj után!