Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Most egy hatos volt közte!

Nagyon erősre sikerült 2019 kilövése! Magyarország például megtudhatta, hogy az év madara a gólyatöcs lehet, az év rovara viszont a havasi cincér lett!

És még ehhez képest is nagyot szólt, hogy rögtön, nem sokat cicózva egymásnak esett a magyar női kézilabda bajnokság két legerősebbnek mondott csapata! A Győr-FTC őszről, valahonnan lemaradt bajnokija komoly fejtörést okozhatott maguknak a játékosoknak is, lévén ha csúnyán beittak az arcuk mögé a kevert italokat, akkor tulajdonképpen használhatatlan papírlappá redukálódtakvolna egy zajos és sokáig tartó szilveszteri bulika után! 


Nyilván ez nem fordulhatott elő csak a szottyadt civilekkel, mert ezek a sportolónők vérprofik és tisztán búcsúztatták, indították szilvesztert. Amúgy meg aki nagyon belehúzott az évbúcsúztatóba, és minden ital tetejébe éjfélkor még lelocsolta pezsgővel a gyomrában lötykölődő alkoholt, annak még a haja is fájt a bűvös rangadó napján! Mondom, ez a kisportolt hölgyekkel biztosan nem esett meg! Kicsit nehezen indult a győri expressz, az eleje kicsit vontatottan témáztak, aztán felpörögtek a győri zöldek és minden csapat ponton, látványoskülönbséggel jobbak voltak. Talán még bennük égett a tavalyi hidegrázós bajnoki finálé, ahol másodperceken és egy rosszul végrehajtott dobáson múlott a bajnoki elsőségük. Idénre nem akarták meghagyni a cidrit, masszívan meneteltek, minden ziccert hidegfejjel és nyugodt kézzel befejeztek. Elég érdekes volt a Győr új játékosának, a 192 centiméter magas román származású beállósa, Pintea játékát szemlézni. Már az éppen csak elmúlt Eb-n is láthatta a közönség, mi rettenetes erő rejlik ebben az amúgy végtelenül mosolygós és kőkemény, precíz beállósban. A rangadó szerzett minden góljának, ami ugye elképesztő nyolc támadásból, nyolc találatot mutatott, úgy örült, mint ha az lett volna élete első gólja. Ami még tisztábban átjött: a társai nagyon rengetet keresték a passzokkal, egyébként látványosan meg is találták Pinteát, tehát még csak az sem jött be: majd mi megmutatjuk ennek az új nőnek, hogy menne itt a dolgok! Nem, nem, totál természetesen kapta a lasztikat, amit jól bedobott.

Hattal nyert a Győr a Fradi ellen.