Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Még 10 nap az átigazolási szezonból, mennyi minden történhet még?

Címkék:
Ezek a srácok aztán szépen nekiestek a foci függőknek! A kan populációnak eddig sem izzadt rá a tenyere a távirányítóra semmittevés közben, hiszen csak a szeme elé toltak egy mocskosul unalmas, de mégis csak labdát pattogtató irdatlan mezőnyt a ruszki organizátorok. Nem mentségként, pusztán informálisan: a válogatott játékosoknak ez a Konföderációs Kupa nevű izzasztó kényszer torna annyira kellett, mint Szaharában a szolárium!

Főként az orosz házigazdák gizdázták ki magukat a mezőnyből. Annak ellenére, hogy porig égtek, mégis körbe rajongták őket a hazai zsurnaliszták, csupa pozitív bombát utánuk küldve a fullasztóan zsúfolt öltözőbe!


 

Brutális erővel beindult az egész összeurópéer sámpionátó! Viszont még mindig dúl az átigazolási háború, aminek az első fejezetét a brazil bohóc, az állítólagos Barcás nyomás alól menekülő Neymar írta!

Elképzelhetetlen az a pénz, amiért levált a katalánokról. Utána megkönnyebbült sóhajtozással bulikázott, a lelépését St.Ttropez-ben szerény pezsgőzéssel megünnepelve! Aztán amikor zöld lámpát kapott a játékra, azonnal virított. Gólpasszok, gólok gyártása jelezte, ő bizony a fény városában elég jól érzi magát! A Barca meg még most is attól sajog, milyen simán végezte ki őket a Real a spanyol Szuper Kupában! Viszont a Barcára zúdult a Bayern promi, Uli Hoeness haragja a Dembelé akta miatt!

A Dortmund tehetséges kiscsikóját vinnék a Nou Campba, de titokban a bajorok is figyelik. Ousmané meg annyira kavar, hogy nem jelenik meg a BVB edzésen, duzzog, a menedzsmentje meg variál! Hoeness-t az zavarja, hogy élő szerződése ellenére ott pezseg a Barca, ahol semmi helye! Nyilván a katalánok tesznek a német véleményére, de ettől a helyzet inkább feszesebb, mint megnyugtató!

Aztán csak augusztus 20. múlt! A hónap végéig még szépen csavarodhat ez a sztori!