Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Kiderült a németek még sem olyan burnyákok!

Tényleg nem akartam elhinni, hogy ezek a burnyák németek ennyire nem értenek a focihoz! Pont ők, akik egy háborút sem nyertek meg soha?

A Werder Bremen csapatától elpasszolták a magyar labdarúgó család legkisebb fiát! Kleinheisler Lászlót nem hagyták, hogy tanuljon, meg kicsit beleilleszkedjen a nyugati labdarúgásba!  Pedig ez a Lacika igen nagy forma!


 

Fiatal korában elindult édesanyja hamuba sült pogácsájával bőven telerakott kistáskájával! El a messzi labdarúgó ingoványba! Belevetette magát a sűrűségbe, hogy az összes nehézségen átgyötrődve megkapja jutalmát a királytól! A kis vörös srác elkezdett egyre feljebb kapaszkodni, csendben figyelték őt! Még maga a nagyhatalmú magyar szövetségi kapitány is ráfókuszált, hogy majd feldobja vele a válogatottat! De elébb volt egy- két kacifántos életszakasza a kis fiúnak! A nagy indulat redukálására átirányították egy kisebb osztályba, ahová- utólag kiderült a - makrancoskodása miatt került! De még ott is villantott annyit, hogy a nagy ember betegye egy komoly csatába!

Mindenféle tapasztalat nélkül lehetőséget kapott! Lackó fiú meg a mafla norvégok elleni bombagóljával örökre beírta magát a sportévkönyvekbe! Ezzel jól el is hallgattatta az őt bántókat, utána az Eb-n megint feszült az ereje, a mellkasa, az akarata! Végre eljött az eddigi kemény munka megérdemelt gyümölcsleve! Nem akármilyen Bundesliga klub kérte a srácot, menjen hozzájuk, jó sora lesz! A Werder-nél aztán elindult a kanyargás, a német okosok nem látták a fejlődést, eltették egy másik klubhoz, hátha ott majd… Ott sem… Hazajött a Fradiba. Állítólag németet tanulni, meg közben jól játszani! Fuccsba ment az egész, a legutolsó szalmaszálat Kazahsztánból nyújtották neki! Eleinte ott nagyon pörgött, legalábbis azt írták róla, aztán jött az Asztana tévés meccse, nyilván miatta. Az meg kicsit égő lett!  Utólagos magyarázkodása suta lett, a csúfolkodás miatt menedzsmentje felháborodása meg zavaros hisztivé laposodott!

Kiderült a németek még sem olyan burnyákok!