Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Kettő csapás kedden, hol van még a hétvége?

Kettő darab hidegrázást okozott a keddi nap. Nagyon nagy csalódás volt legalább az egyik, a másik esetben a főhőst, ha kicsit is, de megértem. Pont elég volt abból a nagy rohanásból, óriás felelősségből, amitől a 72 éves férfi befuccsolt! Az első meg egy komoly arcba döfést hozott, amitől a tavalyi legenda opálosodott!

Jupp Heynckes, a nagy illuzionista, unott húspofa, fáradt dzsigoló Ancelotti után kék villogóval megérkezett, a hatásos gyógyszeres kezelést pedig bemondta: nem szeretne tovább bíbelődni az FC Hollywooddal! Mérhetetlen csalódás ez a baráti kör számára, főként Uli Hoenessnek! Az 1991-es év bajor kolbász gyárosa piszkosul kapacitálta az ősz rendezőt, vállaljon még munkát a Bayern Münchennél, hiszen olyan szépen rendbe szedte a csapatot.


 

Mondjuk a kókadt Ancelotti után ez nem volt óriási kihívás! A 2013-as csúcson triplázó mágus keze nyomán újra, ha nem is a régi fényében, de legalább ráncfelvarrottan, divatosan faceliftesen csillog a bajor büszkeség. Hiába a nagy rimánkodás, az összes kívánság teljesítésének azonnali ígérete, az „Osram” villanykörte becenevű 72 éves férfi hajthatatlan. Rettentően unja a szállodai magányt, nem szeretne több nyilvánosságot, tett már annyit, hogy szépen emlékezzenek róla, és különben is piszok messze él a szép otthonától! Slussz a Bayernnel, keressenek új górét! Ha lehet megint valami nagypofájú idegen edzőt, aki szénné konfitálja a klubot!

Ami még durvább, egyszerűen felfoghatatlan, hogy az Atletico Madrid az Európa Ligára zsugorodva kedvetlenkedjen a tavaszi szezonban! A közelmúlt gigásza ősszel olyan sorvadtan játszogatott, hogy kihúzták magukat a nagy ligából, azok után, hogy tavaly hová emelkedtek!

Extra mély ütés Diego „Cholo” Simeone számára, hogy kettő, ugyan sikertelen BL döntő után, eljött a süllyedés! Simeone egyébként saját edzői történet írta újra, hiszen korábban Argentínában aktuális csapatával letolt egy pazar szezont, a folytatásban viszont bukott! Az Atleticoval korábban soha nem látott magasságba emelkedett, imádták, rettegték. De most a mítosz kifakult! Hiába sulykolják, hogy az Európa Liga mekkora egy nagy csapatás, a két BL finálé után mégis csak egy szotyi liga!

Kettő csapás kedden, hol van még a hétvége?