Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Jó volt ez! Innentől minden szem a Videotonra szegeződik!

Nem volt abban semmi hiba! Hátul legalábbis is teljesen szépen állt a csapat! Néha megingott ugyan védelem két széle, de mire begyötörték középre a labdát, addigra a riadó elért a fontos emberekhez. Ők meg aztán kisöpörték az izgalom tárgyát! Ha pedig már a Fiola-Juhász berlini falon is átszökött a ballon, ott volt az ismeretlenségből, legalábbis a magyar szurkerek hétköznapi ismeretlenségéből egyre jobban kiemelkedő Kovácsik kapus! Mielőtt nagyon elindulna a dicsfény polírozása, hozzá kell tenni, az EL-selejtező konyhafiókjában nem a legélesebb kés a Partizán! Ők is a múlt legendája miatt kapnak még halvány rivaldát, és a Vidi sem szabadult meg attól a fényesen diadalos UEFA Kupa tarolás miatt!

A ma mindkét együttesnél inkább a kapaszkodásról szól, nem a harsogó diadalokról! A szerbek baja maradjon nekik, a Videotonról meg azt kell mondani, hogy egyre karmolósabb banda. Mostanában félmeztelen felsőtesttel beszélt a kamerába Juhász Roland, magyar hős, és úgy tűnt, mint ha egy kicsit jobban kigyúrta volna magát! Feltűnő volt, a bekk mennyire szépen kipattintotta a testét! Keményen feszült rajta az izom!


De most a meccs a lényeg! Hátul kellően elég jó volt a fehérvári csapat, ami viszont gáz, hogy középpályán Pátkai szorgalma lényegében eltűnt a folytatás nyomtalansága miatt! Hiába iparkodott még a magyar liga legjobb talajgyakorlatait összehempergő Danko Lazovics is, aki kellően okos a pályán, meg eléggé pimasz és merész, de senki nem értette őt! Az kristálytisztán látszik, hogy Lazovics nem ehhez a minőséghez szokott. Komoly, nagy terveken ötletel, de senki sincs partnerségben, akivel közösben hergelnék az ellenfelet apró, gonosz gólokkal! Ez a Henty csatár koma sem volt jó! Inkább gyámoltalan. A neve miatt különben mindig zavar esik a gépezetembe! Ezzel a névvel, igaz az övé becenév volt, szóval a kiejtett Hentiről a megboldogult, újpesti ezüstcipős Fekete László ugrik be. Szakmája miatt becézték őt. Hentes volt.  A Vidis Henty Belgrádban üvegest játszott! Átlátszót!

Európa Liga-selejtező, első mérkőzés, idegenben: Partizán Belgrád-Videoton 0-0

Nem rossz ez!