Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Jó lehetett a karácsony most a Real Madridnál!

Nahát, erre aztán tényleg senki sem gondolt! Karácsonyra 14 ponttal kevesebbet tartalmazó zsákban hoz ajándékot a spanyol Hesszuszka a Real Madridnak!

Ugyan már kérem, ez a csapat holtában is agyonvert mindenkit, aki csak a fehérek útjába került, lett légyen az spanyol bajnoki, Király Kupája, BL vagy egál, hogy milyen kampionató, megkapta a magáét az összes csapat! Verseket írtak, mekkora egy nagy egyéniség Zinedine Zidane, tapasztalatlan edzőként bitang erős mágiával bír, annyira, hogy még a triplát is begyűjtötte.


 

Az átlagos szurkoló csak a fellegekben találkozhatott a madridista rajongóval, onnan nézték a plebejusok hitvány ugrabugrálását! Tény: amibe belekezdtek, ott eljutottak a csúcsra, sima ügy volt az életük!

Most meg ott a nyavalya a nyakukon, a téli szünet előtt elúszni látszik a bajnokság! A 14 pontos sitt a Barcával szemben, mert, hogy a Realnak csak ez a csapat a mérce, ennyivel hasít a katalán csapat, a fővárosiak meg függetlenségi roham ide vagy oda, hazai pályán kaptak arcba egy hármast! Az utolsó meccsen, persze pont az „El Classicon” még zokniban is kicsinálta a fehérek védelmét az ördögfajzat kis Bolha, Lionel Messi! Tiszta lélekrombolás volt, még nagyobb égés legyen: a Bernabeuban mérték vissza a hazaiak arcát nagyon szerényre!

Felfoghatatlan egy olyan pazar, történelmi év után mi történt a gólgyárral? Bale csak orvostól orvosig mankózik, a legjobban fizetett táppénzes, nulla. Benzema szokásosnál jobban lógatja a nem kicsi orrát, gyatra az idei szezonja, csak a kapufákat hasogatja, a gól nem jön még potyában sem! CR sem ezt az őszt jelöli élete legerősebbjének, ahogyan a többiek is a tompa ceruzával írják a jegyzőkönyvbe a teljesítményüket, góljaikat!

A kényelmetlen, magyarázhatatlan, pusztító hazai 0-3 után Gary Lineker, aki persze a Barcában labdázott emlékezeteset, beledöfött egy szakítós- roncsolós dárdát a Real meggyötört testébe! Már azt is kérdésre tette fel, lesz –e ezzel a játékkel megint BL döntő, sőt már a következő körbe lépést is kétségbe vonta!

Jó a karácsony most a Real Madridnál!