Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Jó kis karácsony van a Unitednél!

Napról napra tárul egyre szélesebbre Jose Mourinho kalandregénye! Egyre színesebb sztorik kavarodnak fel az olvasó elé, amiben vastagon benne a klub rosszfej jó fej tulajdonosa, a Glaser család!

Jó fej azért, mert az edzőpapírjain szereplő minden tételt teljesített, mondjuk más lehetősége nincs, mert ha nem, szerződésszegés címén még a maradék pénzét is leperelné róla a portugál! 


Rosszfej meg azért,, mert a többi vezető vagy részvényes vagy befektető csak ingatja a fejét, miért kellett olyan marhaságba belemenni, ami miatt Mourinho 24 millió fonttal esősebben lépett le! Ami ha csak nagyképűen számolják, cirka 8 milliárd forint, szóval az már messziről is elég jól látható összeg! Ennyit kapott Mr.Jose a tipliért, aztán a mélyebbre kutakodók kiderítették, hogy Mou nem akárhol, hanem egy nívós szállodába hédereltmajd 2 éven keresztül szinte semmi, éjszakánkénti 600 fontért. Ami így helyből nem akkora beájulós összeg, de ha valaki felszorozza ezt a csepp kis pénzt, elég komótosan nagy szám jönne ki a szeme elé, mint egy 168 millió forint! Ennyiből már Angliában egy elég fini kis kecót lehet vásárolni! Különben a portugál nem volt piti alak a fizetése kialkudásakor, a 24-es számhoz ragaszkodott, ez volt az éves gázsija, micsoda véletlen: a végkielégítése is pont ekkoráról szólt! Különben meg a hőbörgőknek csak annyit: ezt a szerződést a másik oldalról szépen aláírta, az edző nyilván nem magától találta ki! Na jó, ebben persze simán ott érezhető az ügynöke, egy másik portugál pénzverde, Jorge Mendes aktív és koncentrált munkássága, de még egyszer: ezt a klub részéről valaki leokézta, aláírta! A Glaser família karácsonyi pénzszórását bővítette, hogy akit a Mou helyére hoztak, azt is ki kellet vásárolni, igaz a korábbi felsoroláshoz képest piti összegért! Solksjaer a Moldétől a vészhelyzetre való tekintettel csak 2 millió fontot kapott, ez zerge 700 milka, és ha marad a szezon után, egy hetessel megtoldják a norvég klub számláját!

Micsoda kari Manchesterben!