Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Jaj neked Manchester United!

Amikor láttam, hogy Jose Mourinho a Manchester United-hez megy melózni arra gondoltam, hogy "na bakker, ennek megint sikerült eladnia magát egy jó drága helyre". Aztán beállt mellé Zlatan Ibrahimovics, mindenki pirosra tapsolta a tenyerét!

Oahhh ez kemény lesz, összeáll a Dupla Dinamit!! Elkezdtek nyammogni a népek:ezek agyonvernek mindenkit! Micsoda egy unott, hullaszagú bajnokság lesz az angol.


 

Mert a manchesteriek az elején szétcsaptak a már csak nevében angol csapatok között. Zlatan ihletett formában, minden klasszul alakult, sokan azt hitték, előre lefutott lesz minden, mint Ferguson idejében. Plusz szőrös lábú Pep Guardiola megszokott kezdeti bukdácsolása is előrevitte a Unitedet. Elméletben.

Gyakorlatban viszont a már csak "Vörös" de egyáltalán nem "Ördögök" szépen beleléptek a csapdába. Zsinórban a kínos vereségek, viszketően kínos érzés a klub környékén!  Naná, hogy elindult a szájsztrecsing a portugálnál! Mindenki szerencsétlen, rosszindulatú- kántálta a Mourinho! Csíra bíró, ócska ellenfelek, szánalmas gurgulázás! 

A körülményekhez képest gyorsan megérkezett a Spéci Van saját világába! 

Ez még csak az eleje! A végén még tényleg mindenki hülye lesz, csak a ő a helikopter!