Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Így kellene tovább fiatalítani, hiszen nála a korosztályos világbajnok csapat!

Sajnos eljött a gyors számvetés ideje a női kézilabda válogatottnál. Ez különben nagyon jó, hiszen korábban nem volt mit elemezni, a legjobbak néha a buszból is kiestek a legutóbbi tornákon, ám a francia Eb-re szépet fordult a helyzet!

Minden jó, ha a vége jó, ha a románok ellen győz a nemzeti csapat, kimondottan extra, ezt mondta Elek Gábor, az FTC edzője. Nincs csalódás a közvéleményben, lassan ízlelgeti a népség a csapat teljesítményét, aminek a mélypontja a norvégok elleni 13 gólos gyalázás volt.


Ez mind a két csapatnak fáj, mert a magyarok a nagy különbség miatt szinte lehetetlen feladatra vállalkoztak a románok ellen, nem volt elég a győzelem, ami ugye meglett, de nagyon meg kellett volna szórni őket a tovább lépéshez! A norvégok, akik a női kézilabda németjei, ellopva az örökzöldet Gary Linekertől, ahány tornán elindultak, ott semmi nem maradt a többieknek. Most meg az van, hogy szépen összehajtogatják a felszerelést és várják a hazautazást! Aztán hiába volt a nagy feltámadások, szinte az összes csapatot agyonverték, az elején bukott meccsek csnyán megégették az örökös győztest! Nem szabad azt állítani, hogy most nem kárörvend a planéta! Kicsit legyen már norgéknak is rossz, bármekkora erő!

A magyar csapat azért volt legalább karakteres, jellemes, mert nem omlott össze több alkalommal. Párszor olyan zűrbe keveredett a nemzeti, amikor ezt látták a nézők, már tudták: itt a vége, megint lehet hazakullogni a 15. hellyel. Ehhez képes és a fini végjátéknak köszönhetően egyenes gerinccel tipeghet haza a csapat! Megint bebizonyosodott, hogy jó kapus nélkül nincs erő! A magyar válogatottban mindjárt kettő! Bíró Blanka klubjában az egyes, viszont Kiss Éva élete az ETO-nál nem annyira rózsás. Grimsbővel évek óta tornázik, aztán ráhozták a francia kislányt Leynaud-ot. Onnan a kispad legszéléről kellett a válogatottban nagyon hozni, és sikerült. Még nagyon fontos, hogy Rasmussen végre hozzáért a fiatalokhoz! Így kellene tovább fiatalítani, hiszen nála a korosztályos világbajnok csapat!