Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Hatalmas forma Trefilov

Óriási nagy forma ez a Jevgenyij Vasziljevics Trefilov nevű férfi! Ő az orosz női kézilabda válogatott első embere vagyis szövetségi kapitánya! Dolgozott ő már ebben a pozícióban, akkor nagyon emlékezeteset tolt le bármilyen nemzetközi eseményen

Tőle még Alex Ferguson is tanulhatna mindenkit leüvöltő hajszárító effektust, pedig a skót már Sir rendet is kapott az angol királynőtől, nyilván nem ezért, de ez is része a fociedző munkásságának!


Amikor nem megy Trefilov csapatának borzasztóan állatba megy át! Ott áll az oldalvonal mellett egy hatalmas ember, ha mondjuk tökre érdektelen a nézők számára a meccs, mint ahogyan a mostani francia Eb-n is, gyönyörűen lehet hallani az aktuális utasításokat torokhangon, mélyről felbukkanó, a végére ordításba átmenő hangszínét, természetesen csutkára feltekert hangerővel! Amúgy a kézilabdaedző alakba bújt orosz medve szeme hosszas vizsgálódás után jóságos. Akár még kedves embert is bele lehet látni a tekintetébe, csak ne lenne ez a fránya játék. Meg a hibák! A világbajnok, már-már Brezsnyevi szemöldök boglya alatt mélyen ülő szempár rettenetes energiát sugároz, egy ilyen lézerágyúval akár több Halálcsillag nevű bolygóközi űrcsatahajót is legyőzhetne Trefilov. Mivel nem az, maradnak a lányok, akikkel nyomatékosan, folyamatosan és nagyon hangosan ordibál. Mondom, ha úgy adja. A hibákat kegyetlenül megtorolja, olyan lendülettel, dühből telített mozgással indul a lecserélt játékos felé, úgy tűnik, a plafonig fogja felpofozni, közben csak a földig, a sárga földig gyalázza, alázza! Ekkora és mindennapos érzelmi csapatás után mégis ott vannak az Eb döntőben, előtte meg olimpiai aranyérembe fordult Trefilov munkája! Ha valaki tovább szemlézi, feltételezhetné az orosz ember vérnyomása legalább 210 per 120, a vércukorszintje a normális érték hatszorosa, és az EKG vizsgálaton pár infarktus nyomait is lehet látni! Ez így igaz, viszont az emberhegy mindet túlél. Még azt is, ha a beosztottjai nem azt és nem úgy teszik, ahogyan a főnök a szemükbe ugatta!
Beszél a lányok nyelvén, keménysége pedig a meccs után mosolyba fordul!