Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Gyerekek, ideje lenne rájönni: már nincsen mire fogni, ha nem megy!

Ahhoz képest, hogy csak hétfő volt, Windecker József szépen szétcsapta az internetet! Pedig ő csak a jobbnál is a jobbat vehette volna fel, ehelyett a pénzéhes jelzőt zúdítják majd rá tavasszal, bárhol lép is pályára! Az Újpest FC tulajdonképpen láthatatlan harcosa bemondta a vabankot a klub 2 milliós fizetésére, a szolgálati autóra, kényelmes bérlakásra meg egy fincsi kis prémiumra!

Az a srác, aki eddig csak a németes nevével lógott ki a sok ex-jugoszláv közül, de különben alanyi jogon extra nulla. Dacos volt, 19-re lapot kért:adjatok még! Windecker József pillanatnyilag nem a legerősebb harcos a 6 győzelemmel, 8 döntetlennel és 5 vereséggel a magyar bajnokságban ki tudja hogyan az 5. helyen porosodó Újpest csapatában.


22 meccséből kipréselt 2 gólt, kapott 4 sárgát, tehát teljesítményével szépen ellazázta a szezont. Maradásra bírták volna az amúgy rém kevésre, de ő, meg a súgói okosabbak voltak! Nem írták alá a címben szereplő, príma kondíciókkal bíró új szerződését.

Eddig a magyar labdarúgók azért nyüszítettek, nincs pénz, aztán beújították, hogy öregek a stadionok, meg nincsen rendes edzőpálya. Ezért szórakoztak csak a nézők meg a klubvezetők idegeivel. Most meg minden ott a fenekük alatt, cserébe nincs semmi, ami miatt emlékezhetne valaki rájuk. Csak elégedetten böfögnek. Meg vihognak! Neki kéne állni dolgozni fiúk, már NINCSEN MIRE FOGNI!

A nem szóra begerjedt az Újpest, kidobolta a srác igényeit! Aki ezt kitalálta, azt hitte szép gólt csűrt be Windeckernek! Egy darabig! Közben ajánlatukkal maguk is szénné égtek, mert a játékos csalását ilyen szépen megfizetnék! Az is bolond, aki nem írja alá ezt a kényelmes állást, de az legalább akkora marha, aki ilyet kínál! Aztán még sértődötten rikácsolt a klub: egy csupasz gizda ez a Windecker, neki ez sem elég! Aki a jóllakott emésztőzés közepette, csendes szellentések után bekérte a még nagyobb frankót! Valakinél.