Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Gabora János főszervező megint felejthetetlent alkotott!

Gabora János kitartó, konok, állhatatos férfi! Ez a három nagyjából ugyanazt jelent, csak a helyzet és a főszervező jellemzésére állt össze ez a tripla! Szombaton nagyjából 10 ezer, na, jó annyi nem, de 4000 ember biztosan megállította őt, plusz az örökké kérdező beosztottak, akik váratlanabbnál-váratlanabb helyzetek megoldása miatt izgatták a főnököt!

Szóval Gabora úr, aki nem mellesleg elég távol állt a sporttól, hiszen a vendéglátásban indult a civil élete, gondolt egyet úgy jó 20 évvel ezelőtt, és összeállított egy jótékonysági tornát! Ami sokkal nagyobbat durrant, mint az gondolta!


A sikertől érthetően tovább lelkesedett, így bevállalta ugyanezt a tornát, de már évente! A bevételt pedig odaadta rászorulóknak. Az elmúlt években iskolák, sportegyesületek, alapítványok jutottak pénzhez Gabora János segedelmével. A nézők meg remek, egész napos szórakozáshoz, felejthetetlen sportélményhez!

A 2018. február 26-i jótékonysági torna nagy száma a Real Madrid korosztályos, vagyis öregfiúk csapatának érkezése volt! Rájuk épült a torna, az ő jelenlétük volt a csúcs, de eljött a közeli Pécsről az MFC, a még közelibbi Zalaegerszegről a TE, az örök vendég Fradi, pöpec kis csapattal a Videoton, igaz Huszti nélkül, a debreceni VSC, a Dunaszerdahely.

A DAC híres énekese is fellépett, élőben előadta a nagy összetartozás legendás dalát! Meg persze a helyiek ördögcsapata, a Salgó Hotel, benne a párducmozgású Oláh Tibi kapussal. És persze a Real Madrid jugadorai! Akiket eddig a tévén keresztül lehetett bámulni az elmúlt évtizedben, egyszerre ott varázsoltak a parkettán hihetetlen tűzzel, zseniális játékkal, pusztító gólokkal! A spanyolokat egyedül a ZTE állította fékbe, az első meccsükön! Akkor még a fehér mezesek nem érezték a pályát, a közönséget, Molnár Balázsék meg szépen kezelték a veszett rohamokat! Ikszre hozták a meccset, utána viszont a madridiak förgetege elpusztított mindenkit! Pavon, Amavisca, Tote és Morán Tarjánban tisztára úgy nézett ki, mint ha mos jöttek volna le a Barca elleni „Classico-ról”! Gond és vereség nélkül megnyerték a tornát!

Gabora János főszervező megint felejthetetlent alkotott!