Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Ezt már nem Mourinho fogja elrontani

Jócskán megtrollkodta a sors a még BL-résztvevő csapatok karácsonyi hepaját! A végzetes kieséses rendszerre összesorsoltak most éppen nem foglalkoznak azzal, micsoda hosszú szárítókötelek csavarodnak a szegény bálnák testére, nem érdekli őket a teknősök pusztulása a rengeteg műanyag szívószál miatt!

Az viszont tényleg elképesztő, hogy Európa 16 legjobb klubcsapata közül 4 angol telephelyű. A szigetországi sport és gazdasági formációk közül a legjobban - természetesen a legnagyobb, legkövérebb betűtípusú idézőjellel - az éppen az UEFA eltiltás elől menekülő, mindenkit bőszen összevásároló Manchester City járt, hiszen a Schalke a Bundesligában éppen úgy kóvályog, mint lelőtt kacsa a puszta felett!


A Tottenham személyzetének cudar lesz a felkészülése a németek pokoli csapata miatt! A Borussia Dortmund manapság olyan éles kés a konyhafiókban, ha már csak rájuk néznek, attól vér fakad! A legnagyobb azonban Jürgen Klopp németországi kirándulása lesz! A hipermozgásos tréner még Bundesligás korában keményen megmondta a véleményét a Bayern-ről, emiatt az öreg zsírfejek, Hoeness meg Rummenigge kellően utálták is, ezt persze ki is mondták, erre most tessék, az angol bajnokságra rárobbanó, a PL meccseit nagyon masszívan győzelemre hozó Pool ugrik rá az éppen sokadik alkalommal látványosan döglődő rekordbajnokra! Ennél izgalmasabb, kéjesebb érzés nem lehet Jürgen majszter számára, bár még most az udvarias puncsozásnál tartanak, februárra viszont szépen kiélesednek! A Manchester Unitednek is kijutott a frászból, beleléptek a mindig feljebb törekvő, ám a sorozatból a vége felé örökösen kiolvadó PSG útjába! Mourinho kétségbeesetten kapaszkodik a múltja fényébe, ez azonban már nem annyira glóriás, sőt egyre nyűgösebb őt hallgatni, játékosai szenvedését nézni meg még nagyobb kihívás! Szegény jó Alex Ferguson, amit ő felépített, a United portugál Kőműves Kelemenje botrányosan és folyamatosan összerombolja! Nem is vártak tovább Glazerék, mehet is Isten hírével! A Real Madrid talált egy négylevelű lóherét, a körülményeikhez és hírnevükhöz képest könnyű ellenfelet sorsoltak rájuk! Bár ha az Ajax fiatal csikói kiszórják a spanyolokat, újabb krízis törhet ki Madridban!

Szórakoztató lesz ez a februári kiselejtezés!