Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Ezt magyarázza meg Senhor Jose!

Ez a férfi kezd egyre inkább ordenáré lenni! Eddig sem egy lord visszafogottsága jellemezte, de hogy ilyen paréj módon viselkedjen, a miatt nagyot kapna Sir Alex Ferguson-tól. Az öreg vörös róka is gyakran betalált az edzőkbe, pofázott ő is eleget nyilvánosan és zajosan az ellenfél rühellt embereivel, de ez azon is bőven túl megy!

A lassan levonuló portugál fado-mazochista, Jose Mourinho a beégett lokális rangadót nehezen viselte! Hát persze, hiszen nincs mire virítania: saját pályájukon porította őket a helyi, másik bérlabdarúgók alkotta konglomerátum! A City-t sem lehet már csak „városi rivális”-nak nevezni, hiszen a szupertehetős arab benzinkutasok nem Manchesterben gondolkodnak! Nekik az egész futball planéta kell, és nem riadnak vissza semmitől, az áraktól meg főképpen nem!


 

A portugálnak most éppen az volt a baja, hogy Guradiola zsoldosai túl hangosan ünnepelték a megérdemelt sikert! Erre Mourinho bevállalta a hőssé avató küldetést és belépett a vendégek öltözőjébe, jól elküldte a kékeket a vérbe, azt gajdolva, hogy a rohadtul idegesítő a ricsaj, és különben is ők a hazaiak, és ez a balhézás kimondhatatlanul nagy tiszteletlenség velük szemben! Nyilván el kellett terelni valahogyan a témázást a súlyos vereségről! Pont jól jött az apropó, mert az aftertól, az állítólagos folyosói verekedéstől lett harsogó az ilyen lepattanó morzsákra jól rácsapó angol sajtó. A bulit persze Pavlovi reflexből azonnal továbbhordta  Európa minden, magára és a cirkuszra valamit is adó újságíró organizációja, kit érdekel mi lett a meccs végeredménye!

Mourinho nem az első ilyen mutatványát domborította! Még 2011-ben, a Real edzőjeként emberkedett a Barca kispadjánál, szegény, azóta megboldogult Tito Villanova szemébe nyúlt, de egyesek szerint a fülében turkált.  Az sem volt klasszikusan férfias dolog, egy utcagyerek még csak nem is vagányságával, hanem egy tahó simlisségével piszkálta a Barca másod edzőjét! Jól átnyúlva az embertömegen, vállalhatatlanra redukálva önmagát!

Itt is hasonló volt a buli, de most pofán vágták, legalább is a legenda szerint!

Ezt magyarázza meg Senhor Jose!