Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Ezek szerint a csapat üzenete sehogyan sem jött át!

Címkék:
Valami furcsa mocorog ezekben a Hertha szurkolókban. Korábban csodálattal adóztam, hogy abban a marha nagy, ráadásul még 1936-os olimpiára épült, majd felújított döbbenetesen nagy stadion mennyire lenyűgöző, amikor 70 ezer néző hangja betölti a levegőt, az emberek meg a monumentális épületet!

Szóval ebben a masszív stadionban játszanak Dárdai Pál emberei! Persze csak a meccsekre, különben más is besóvárog ide, a szokásos nagy koncertektől a sport világeseményekig! De alapból a focisták a legnagyobb és rendszeres megjelenők! Meg persze a kékek fanatikusai. Akik már a Schalke elleni, utólag kiderült bukott meccs előtt is villantottak az agytartományukból egy kanosat!


Az őszi Bundesliga meccs előtt a gelsenkircheni hűségesek betértek a berlini kocsmákba, és megdöbbenve látták, hogyan ócsárolják őket a helyi emberek! Ragyogó szép mintájú sálakkal okádták az ellenfél bénázását, úgy hogy erre senki sem számított. A látogatók nem pöccentek be, rábambultak a durvaságra, halkan megjegyezték, náluk ilyet nem lehet látni sehol, hogy fikázzák a vendégcsapatot!

A legutóbbi Német Kupa fordulóban a Köln ellen meg azon élvezkedtek a hazaiak, hogy a vendégek városában micsoda jól érezték magukat a helyi nővérek és kishúgok. A maguk sudri módján, a 2 évvel korábbi tömeges szexuális zaklatásra utaltak!

A gusztustalan üzenet megmozdította a Hertha vezetőségét, Michael Preetz simán leidiótázta őket, a német szövetség meg megtolta a klubot egy 100 ezer eurós sittel! A súlyos csapást azért kapták, mert a berlini szurkolók egy Freiburg elleni találkozón két alkalommal is rakétát lőttek a vendég nézők közé! Ja, és a szerdai bukott kupatalálkozó után ezek az arcok elkezdtek ordibálni a játékosokkal meg az edzővel!

Az egészben az a furcsa, hogy a Hertha BSC játékosai egyedüliként fél térdre ereszkedve tiltakoztak a nem is érteni mi ellen. Mert a fővárosban elég toleránsak az összes ott élővel! Egyszerűen csak kopírozták az NFL nagymenőket, a berlini meccs népek meg pont a brutalitáson mocskolódtak!

Ezek szerint a csapat üzenete sehogyan sem jött át!