Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Ez már több, mint egy gödör

Ezt most már tényleg nem hiszi el senki! Komolyan ennyi van a mostani Real Madridban, hogy csak és kizárólag a kárörvendőknek okoz örömet a világhíres együttes?

Igazi blancok, szittya madristák, hol a vérben vagytok? Komolyan nincs senki Spanyolországban, akinek eszébe jusson, hogy a szégyen poharából ne már naponta kelljen egy jó nagy kortyot inni!


Óh, hol van már az a roppant dicsőség, amikor egy szezonban három scudettot varrtak a mezükre? Nagyjából ugyanezekkel a fickókkal, akikkel fájdalmasan vergődik a csodálatos banda, az életérzés forrása, csaknem főállású Real Madrid szurkolók Galaktikája! Végtelenül szánalmas, egyben nevetségesen rossz magyarázat, így, az új esztendő első égésre dobni, tűzoltásaként arra apellálni, hogy Ronaldo nincs! Amigos, tökre jól látszik, hogy ott a csapatban a világ egyik legocsmányabb védője, akit a góljai miatt nem szabad a szégyen kategóriába sorolni! Ugyan ez a Ramos görcsöl most, a bírót szutykolta aktuális vereségük miatt, aki a májusban, aReal kapitányaként tele szájjal mosolyogva hordta körbe a BL döntő után a trófeát. Luka Modric is kapott egy tudását méltató díjat, amit persze zokon vett a világ, és most ő is csak hablatyol, csíra érveket hoz fel, hogy miért zacskózták szét őket, videó bíróért ajvézik!. Lopetegiu edző úgy érkezett, mint egy istenkirály, és egy kivert kutya lett belőle, a csapaton elkezdtek mutatkozni a hullafoltok! Kapkodás, nulla koncepció, belső intrika, bukdácsolás. Solari belső emberként lépett előre főedzőnek, az elején hasított, mára ő sem akkora kamper, csak vergődnek vele, ráadásul betámadta őt a sajtó, állítólag nem is annyira alaptalanul. A bajnokság meg közben fut, az eleje szépen, komótosan menetel, makacsul gyűjtögetik a pontokat, közben meg egyre erősebben vihognak a klubon, és egyre többen henceghetnek, hogy elkapták a Realt! Sőt már az sem akkora durranás, hogy a Bernabeuban! Pedig a világnak, a spanyol bajnokságnak elmondhatatlanul fontos egy jó RMCF, nélkülük üres áltatás a Liga! Ami pedig tényleg kész: a bukott Mourinhoban látják a megmentőt!