Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Évi 3 millió fontot eldobni egy simlis dologért...Erre tényleg csak egy idióta lehet képes!

Annak azért őszintén örülök, hogy hülye döntéseket nem csak itthon tudnak hozni! Kb. annyira volt reális kinevezni Big Samet, mint itthon a kövesdi Murinnyót

Az első pillanattól kezdve érthetetlen volt az angol labdarúgó szövetség gondolat szövése. Honnan a vérből vették ezt az Öcsi sajt fejű dülledt szemű, töltött zoknit! Akinek a beceneve: „Big Sam”. Most már tudjuk, csak az maradt. Mert az esze biztosan nem nagy!


 

Angliában, ahol nem küldik el a vérbe az újságírót, ha grimaszol, szóval ha az ottani újságírók megneszelnek valamit, esetleg fülest kapnak enyhe huncutkodásról, bezony nem átallanak komoly eszközöket használni a csibészek ellen! Kameráznak, titokban hang és kép felvételt készítenekm bizonyítéknak. Amit aztán jól megmutatnak mindenkinek! Ez a sztori alapja.

Korábban hasonló trükkel vezették meg a jó leheletű Sven-Göran Erickson-t, aki jóval  Allerdyce előtt  fényezte az angol válogatott kispadját. Őt is megcsinálták arab befektetőnek álcázott újságírók. A svéd magyarázkodhatott, s védekezhetett. Abból nem lett cirkusz. Most Allerdyce bukott. Amúgy is komoly ellenszélben dolgozott, mert ha nem is teljesen ismeretlenül, de tökre eredménytelen listával érkezett a válogatott kispadjára. Játékosként is szürke volt, edzőként sem alkotott maradandót. Elkezdett dolgozni kluboknál, kivágták, feltűnt egy másik helyen, lapát.

Egyszer megvádolták fekete pénzek lehúzásával játékos eladások kapcsán, de kibújt a hurokból. A kollégája,  Harry Redknapp viszont ugyanebben a történetben alaposan belesüllyedt a zűrös szituba. Akkor is televíziós újságírók örvénylése által. Erkölcsileg nem volt éppen feddhetetlen Allerdyce, de mégis neki adták a válogatott irányítását. Eddig. A mohósága és gyökérsége okozta villámgyors bukását. Egy rejtett kamerás felvételen –micsoda hasonlóság -, megint arab befektetőnek álcázott zsurnaliszta csalta tőrbe a nagyfejűt. Akinek annyira megnedvesedett a szeme egy szép kerek összeg, 400 ezer font láttán, hogy még jobban bizonyítani akart a megrendelőjének. A hírek szerint kapott az angol szövetség, az ottani adóhatóság, és ami legrosszabb, Vilmos trónörököst is telefröcskölte mocsokkal Allerdyce. A hét eleje performere mást nem tehetett, elfogadta a szövetség vezetőinek javaslatát, miszerint mindenkinek jobb, ha Big Sam ott melózik tovább, ahová való. A válogatottnál tutira nem!

Viszont ebből a kalandból Allerdyce még jól jöhet ki, hiszen az angol nemzeti csapatnál senkinek sincs olyan pazar mutatója, mint neki!

Egy mérkőzés, egy győzelem! 100 százalékos mutató!

Na! Kiajobb?