Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

És én még ott sem voltam!

Címkék:
Sikerült még felkapaszkodnom a szombat éjjeli tévéexpressz egyik, de talán az egyetlen normális vagonjára, az Ausztrál Open elnevezésű viadal tévés mutatására! Igazából egy erősen beharangozott, de gyilkos időpontra megjelölt ketrecharcos esemény volt a kiindulópont, de abban a pillanatban a másik kanálison még csak valami homokozósok pofozgattak egymást, gyorsan ugrás a másik kanálisra, az európai sportra.

Nők döngölték egymást teniszütővel, közben sikongattak, nyögtek a nagy ütések miatt, feszesre hergelve ezzel a közönséget! A héten az egyik teniszező dámát-jelöltet jól kicikizte az egyébként tényleg nagyon barátságos helyi közönség!


 

Arina Szabaljenka olyan hangeffektusokkal irtóztatta a tenisz aréna közönségét, hogy azok teljesen kiborultak. Az egyik adogatásnál a nézők maguk is elkezdtek látványosan nyögni, sóhajtozni, sikongatni, annyira beleuntak az idegesítő zajába. A tudósítás szerint a játékosról nehezen lehetett eldönteni, egy szexuális aktus izzó résztvevője, első gyermekét világra hozó nő vagy a villany számláját éppen kézhez kapó személy. Teniszező semmiképpen sem! Erre moccantak rá a vicces ausztrálok!

Ha már Ausztrália és sportkanális: közeleg a téli olimpia és felvezetésként könnyed tételek ismertetésével hangolják a népeket a közelgő pjangcsongi esemény irányába! 8 évvel korábban egy ausztrál úgy lett olimpia bajnok, hogy már a döntőig vezető úton is meglehetősen szerencsés volt. Ő aztán tényleg komolyan vette a Coubertin-i eszmét! Inkább a részvételre gyúrt, mint a fontosra, a győzelem meg a legszebb álmaiban szerepelt! A fináléba viszont olyan ügyesen jutott, hogy az addigi futamokon mindig kizártak egy előtte célba érőt, aztán csak ott volt a fináléban! Ebben annyira súlyosan lökdösődtek a nála jóval esélyesebbek, hogy aki már csak állva maradt, a nyakába akasztották az aranyérmet! Ez alapján Steven Bradbury kapta a medált! Olyan kedélyes déliként érkezett Vancoucver-be. Jeget akkor látott, amikor a vodka-martinit avval itta. Az 1000 méteres rövidpályás versenyre is úgy érkezett, hogy beletette minden pénzét a tervbe, aztán majd lesz valami. Lett egy ausztrál arany a téli olimpián! Ez kábé akkora, mint ha a magyar labdarúgó válogatott megnyerne egy Eb-t!