Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Egyre gagyibb ez a Bayern

A látvány praktikához nagyon értenek a Bayern Münchennél! Hogy a világ kellemesen derülhessen, így az ősz szezonban, a sörfesztivál idejére kegyetlenül becsomagolják, beszorítják az újonnan érkezett, mindenféle bőrszínű idegenlégiósokat a bőrnadrág- gyapjú zokni- filc kalap- kockás ing kvadrátba, konkrétan sulykolva, hogy bizony ezek a srácok, akik korábban azt sem tudták hol keressék Münchent, a legvaskosabb bajorokká váltak!

Tessék a bizonyíték! Ragyogó pillanat volt elkapni Pep Guardiola kínosan feszengő mosolyát a literes krigli felett, amikor ott boldogoskodott! Ő, aki zsigerből kitiltotta az összes létező kóla automatát a Camp Nou-ból, most meg itt lefetyelgeti a beosztottjaival az óriás adag Hofbrau sört, aminek az utolsó kortya annyira unalmas és szénsavmentes, mint a macskap… vagy a Barcelona játéka Pep legvégső időszakában!


 Vagy a blazírt bőrredő, Ancelotti! Akit az égen adta egy világon semmi sem motivált a müncheni kirándulásban, mint az, hogy a Bayern olyan pontosan csönget fizetés napon, mint Londonban a Big Ben! Mással nem lehet magyarázni az olasz megjelenését a Sabener Strasszén! Tavaly is hurka volt az olasz meló, idén meg már lassan a labdaszedők is betámadják elégedetlenségük miatt a sarpei arcút! Lewandowski hőbörög, Thomas Müller, az eredeti bajor térdnadrág elégedetlenül hápog, Ribery meg csapkodja a mezét, amikor leveszik a pályáról! Haló, a pifke dajcsok, mi a vér van a rekord bajnokkal?

Pár év alatt a harácsoló, a régi dicsőségüket potya euró milliókra konvertáló, de végtelenül ötlettelen edző fickókkal eljutottak oda, hogy már a belső ellenség hangja nagyobb lesz, mint a legvadabb szurkolóké! Bátran kijelenthető a játékosvásárlás egyértelműen a visszapörgetés virtusát mutatja! Akiket a katalán meg az olasz hordott Münchenbe, már régen elkotródtak! A jöttmentek számára a német savanyú káposzta és a brezl vagyis perec nyálelszívó hatása már mind csak rossz emlék! Ezzel párhuzamosan a triplázás meg egyre porosabb dicsőség, dacos német harcosokkal, okos német edzővel, feltörekvő saját, német utánpótlással!

Megint várni kell valami emlékezetes szezonra, egy tehetséges, fiatal, ambiciózus, hovatovább bajor tréner megjelenésére!