Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Egy igen bizarr történet ez

Határozottan bizarr ívet rajzolt a magyar labdarúgás csillagos égboltjára George F. Hemingway, magyar hangja Szabó György! Ez a koros férfi hirtelen csobbant a magyar labdarúgás amúgy sem kristálytiszta medencéjébe! Gyorsan kiderült róla, életében nem sportolt, a játékvezetés mellékszál volt számára, de az meg nem sport! Már a bíráskodással is meg akarta mondani az okosat mindenkinek!

Talán legmagasabbra akkor vitte, amikor az utcai csapatválasztásnál ő volt a szerencsemalac. Ez is szép poszt, de általában az marad, aki a legbénább, legügyetlenebb! Rendben, a Manchester United tulajai, a Glaser testvérek sem tűnnek labdazsonglőrnek, életmúltjukban sem fényesedik soccer eredmény, de nem is okosak a focihoz! Őket a nagy pénz érdekli, számukra ez biznisz, nem hitvallás a foci mellett! Pontosabban nekik ez a hitvallás! De hogy Hemingway mit miért tesz, arra nagyon kevesen képesek válaszolni!


 

Idejött ez a karakteres férfi, beúsztatta magát a Honvéd életébe, igazi amerikai nagybácsi, súlyosan Dollár Papa szerepében! Nyilván ő meg ezt pont nem akarta, hogy lehúzzák! A klubnál a fizetéseket, a prémiumokat vastagon megspórolta, de minimum sokkal később adta a dolgozóknak! Viszont cserébe jól összeveszett a kispesti szurkolókkal, mindenféle jelzővel teleaggatta őket, igazából a következményekkel semmit nem törődve! Közben vagy előtte belemart a játékosokba, kifelé jó fej, bent meg rosszfej volt a játékosokkal.

Nem véletlen, hogy az idősebbek megunták az állandó civakodást, a könyörgést, leléptek! Az sem véletlen, hogy Marco Rossi, aki Hemingway György totális elképedésére bajnoki aranyat nyert, az ünneplésen indulatos ökölrázással üzent a fent pózoló gazdának! Persze belemagyarázták, afféle digó öröm, de nem, nem, ez több volt annál. Aztán jött a tar holland tréner, aki kimondta a frankót az elnökről, tényleg beborította a hiteltelen, nevetséges arcok közé. Ezt az írást később cáfolta az összes érintett, de az őszi szezon végén a kettős állampolgár kirúgta van der Meer-t! Nyilván nem az újságcikk miatt! Ja, de! Uncle George utólag bevallotta, tényleg bepöccent, amikor azt olvasta magáról, hogy mekkora egy egyszerűség ő.

Óvatosban a mocorgás: Supka Attila miben bízik?