Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Egy 19 éves ifjú legény volt az este szenzációja

Jah, hát ez megint vereség lett, bár nagyon mondják az erkölcsi győzelmet a magyar férfi kézilabda válogatottra, a végére csak ott marad a csapatnak a nulla pont.

Az okokat lehetne sorolni szakadásig, a tény akkor is makacsul tartja magát! Vereség jó pozícióból, mutatós játék, megdöbbent ikeás alkalmazottak, fogalmuk sincs mit kellene tenniük, nem erre számítottak, idehaza a karosszék óvó öleléséből egyre izmosabb elképzelés a végét illetően, aztán paccs, az arcra esés kegyetlen fájdalma.


Meglátszott a hiányosság a csapaton, az viszont nagyon menő, hogy a vb Arany Balta díját egy magyar sportoló hozhatja el bravúros teljesítményével. Talán még Szekeres Klára szapora kiállításaival vetekedhet Sipos Adrián, aki egy megvadult rottweiler harcosságával ment torokra az összes vele szembe érkezővel. Bejött a pályára, majd egyből kiküldték a bírók, aztán ismét ugyan az a cucc, naná, pontosan ugyan azzal az eredménnyel, majd a harmadik védekezési kísérleténél csak a szerencsén múlott, hogy nem került piros lap a neve mellé! Aztán az is durván megjelent, hogy egyes játékosok mennyire távol állnak a gyors tempótól, támadásonként verték meg őket, csak szabálytalanul védekeztek, a szerencse meg a nagynevű ismertség mentette meg őket a kizárástól!

Ami viszont elég jó volt, az hatalmas nagy örömet adott! A vészhelyzet vagy az öreg csatalovak mélázása hozta, tökmindegy, a kapitányi duó lehetőséget adott egy fiatal srácnak a bizonyításra! A 19 éves Máthé Dominik csodálatosan játszott! Végre egy friss ember, aki a sok bepállott arc közé hozott egy kis újdonságot! A svédek semmit nem tudtak róla, eddig érthetetlen módon jól rejtegette őt a vezetőség, aztán amikor beleállt a melóba, csúnyán megcsinálta a svédeket! Az amúgy igen jó kapusuk idegzsábát kapott, mert a kisgyerek szétdobta őt, aki már majdnem mindet tud az ellenfelekről! Doma passzai, bejátszásai is zseniálisak voltak, a hétmétereseiben benne volt a fiatalok pimaszsága, ravaszsága. Ment is minden szépen, míg nem az öreg megint szót kért a semmire. 

Máthé Dominik volt az este egyetlen igazi nagy szenzációja!