Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Azért vannak itt furcsaságok

Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!

Kiderült egy pár titkosnak vélt probléma. Többek között a gömbölyű játékosok problémája, ami hirtelen az egyik erős ponttá vált a tényfeltárásban.


Ez volt az egyik legviccesebb tétel a sorozatban. A 16 fős keretből 4 ember Matics klubjából kapott meghívót, tehát a főni akár láthatta és ismerhette emberei testsúly indexét, hova tovább és esetlegesen az ő dietetikusa is benne volt abban, ami miatt nem találtak csontos kiszögellést a kiválasztottakon! Az már csak tök normális logika, hogy nem a dán-német rendezésű világversenyen ették magukat gömbölyűre. Csoknyai kaptány is kiválasztott klubjából pár legényt, tehát ő sem vakrandin találkozott először velük. A maradék személyzet pedig a magyar bajnokság élklubjaiban dolgozik, tehát a kérdőjel oda is kell, hogy betaláljon! Aztán a szerb származású edző azzal jött, hogy a kluboknál milyen meló folyik. Erre is ott a saját példája, ráadásul a keret maradék részét kollégája vagy edzette vagy éppen most is velük dolgozik. Egy kicsit jobban kellett volna összpontosítani a kibeszéléskor, mert ezek olyanelképesztően magas labdák, amit még a leglustább embernek is illik lecsapni. Matics panaszkodott az edzés körülményekre. Talán ebben igaza lehet, neki viszont sokat nem kell várnia, olyan fincsi kis csarnokot kap hamarosan, az összes vakszotlenyalhatja majd az ujjáról! Gyönge a magyar utánpótlás, viszont alig próbáltak ki a kicsik közül valakit, és most nem a már ismert fiatalokról szól a felvetés. A magyar bajnokság egyik legjobb szélsőjét honosították, segítse ő a válogatottat, nem került az utazó keretbe. A legfrissebb, és ez most tényleg nem szekálás vagy rossz demagóg duma: a Tatabánya igazolt egy kész beállóst, aki ugyan magyar származású, a vargyasiszületésű Szász Andrást. Miközben a kékek keretében ott feszül a kis Rosta Miklós, korosztálya egyik legtehetségesebb játékosa!