Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Azért szerencsére nem mindig a Warriors nyer

Elképesztően rossz, rettenetesen savas, gyilkos érzés lehet, hogy ilyen olyan konferencián elindul egy csomó jó csőrös professzionálisnak mondott kosárlabda csapat Ámerikában, a végén pedig, mostanában agyonver mindenkit a Golden State Warriors.

Abban az együttesben pattog egy olyan fickó, aki a meccsenként képes négy öt tripla duplát összehozni, úgy süllyeszt a kosárba ötven-hatvan pontot, hogy közben unottan rágcsálja a fogvédőjét, kicsit lenézve, de mindenképpen irritálva az ellenfelet. Steph Curry isten király Amcsiban. A többiek csak lelkes statiszták, kellékesek, kukták, bár ők ezt tagadják, a valóság ez és nagyon zorall!


Éppen ezért volt érdekes, hogy a Los Angeles Lakers ellen mint ha elromlott volna a a GSW eredményjelzője vagy legalább bealudt, betépett a kezelője, hiszen mindig a vendégek előnyét mutatta! Sehol nem volt a mágia helyi képviselője, a spannjai is szépen odasültek, csak vonaglottak a vendégek után! Valamikor a harmadik negyed vége felé aztán felsóhajtott az oaklandi közönség, az említett főhős úgy tűnt, képes lesz kicibálni magát a semmittevés ragadós masszájából, pár pillanat alatt szórt néhány súlyos triplát a leglehetetlenebb helyekről, szépen elfogyott a Lakers előnye. Megjött végre a vezérünk, emberek nincs itt semmi látnivaló, menjenek tovább, komoly verést kap az aktuális látogató, a dolgok már csak így mennek itt! Pláne, hogy LeBron James az ágyékához kapott egy tökre ártatlan helyzetben és ina szakadt. Újabb fokozatot lépett a hazai esély, csak hogy ezután nem az történt, mint amit vártak a GSW szurkolók. Curry visszaszottyadt kezdő állapotába, a Lakers ismét elkapta a csapatós fonalat, nagyot sújtott a jelen bajnokára! De ilyet! Így besülni a karácsony napján ennek a penge csapatnak! Hihetetlen! És persze megint feltűnt egy horvát legény a LAL-ban, olyan pörgést mutatott be, a népek leesett állal nézték: kicsoda ez az Ivica Zubac? Miért ilyen piszok jó, hogyan a csudában állja meg a helyét a világ legerősebb bajnokságában!
Erre is kell választ keresni a 26 pontos Warriors vereség mellett!