Horti Gábor
Horti Gábor Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

A Babaarcú Gyilkos újra lecsapott!

Ha valaki erős rosszindulattal és élénk fantáziával rendelkezik, úgy képzeli el az utóbbi heteket, hogy a Glaser család fejesei naponta megállnak a tükör előtt és lefejelik önmagukat.

Az nagyon csúnya volt, ahogyan megcsinálta őket Jose Mourinho nem is fillérekért! Most derül csak ki, fordulóról-fordulóra, hogy akár szotyi pénzből is kihozhatták volna az eddigi, meg akár a múlt szezont is, ha a jobban gondolkodnak.


A portugál edző távozásakor alaposan kivette a neki járó részt a kasszából, egyszerűen felmarkolta a neki szerződés szerint járó végkielégítést, aztán tipli. Ja és közben előkerült a még kifizetetlen szállodai számlája, ami tulajdonképpen semmi a nagy gubához képest. Erre itt van ez a mosolygós, napsugár fejű norvég, eddig fillérekből lehozta a heti diadalt! Mindenki arra figyel, mikor áll le a nagy mágiája, a komplett Premier League azon töpreng, mit kavart a tulajdonképpen csak a vészhelyzetre beugrott Solksjaer, ami miatt a Manchester United így megindult. A csapat eddig csak szenvedett a pályán, azok a játékosok már nyilvánosan is csak védekeztek Mourinho intrikái ellen, most ők a legfőbb igavonók. Paul Pogba, akit napi szinten szutykolt a portugál edző úgy húz, mint a veszedelem! Egyszerűen feltartóztathatatlan, igazából főként róla szól a manchesteri feltámadás, bár ezt a teljesítményt már régóta elvárták tőle. Rushford is megszabadult a képzeletbeli béklyótól, táltosként szárnyal. Egészen más a csapat, a hangulat sem hasonlít a korábbihoz, és végre a sajtótájékoztató sem arról szól, hogy mennyire utál mindenkit Jose Mourinho, és persze neki már ott van egy csomó bajnoki cím, aki kérdez meg egy nagy senki, közben a MU bukdácsolt, meccsről meccsre nevetségesebb volt a játék,a bukott 90 perc után csak a kínos feszengés, gyatra magyarázkodás az üres tartalom felett. Persze a magukat óvatosnak gondoló megmondó emberek fékezik a Solksjaer indukálta hangulatot, a Glaser család már attól boldog, hogy nem napi szinten cincálják őket, és persze a rezsi sem akkora, mint az elmúlt időben volt!