neymar” címkéhez tartozó cikkek
Találatok száma: 3

Horti Gábor

Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Zseniális Vidi, érthetetlen Neymar!

2017. augusztus 05.

Csütörtökön kettő különös eset beszakította a világháló sport szertárát! Mindkettő durván nagyot szólt! Oké, ebből az egyik csak lokális, vagyis magyar szinten csapott szét a népekben, a másik a szokásos nyári gigamega hatalmas üstökös robbanás! Igen, e két téma a labdarúgáshoz kapcsolódik!

Az egyiknek a hatása még most is ájuláshoz vezet, pláne ha összetolják az irgalmatlan hőséggel!  Ami múlt héten csak halk feltevés volt, az a visszavágó után igazi való világ lett! A Videoton mindkét meccsén karakteresen játszott az Európa Ligában a nála jobbra, erősebbre, ügyesebbre kalibrált francia Girondins Bordeaux ellen!

Teljes cikk

Horti Gábor

Entertéjnőr-interpretőr, minden, amit máshol nem, vagy nem így mondanak

Még 10 nap az átigazolási szezonból, mennyi minden történhet még?

2017. augusztus 21.

Ezek a srácok aztán szépen nekiestek a foci függőknek! A kan populációnak eddig sem izzadt rá a tenyere a távirányítóra semmittevés közben, hiszen csak a szeme elé toltak egy mocskosul unalmas, de mégis csak labdát pattogtató irdatlan mezőnyt a ruszki organizátorok. Nem mentségként, pusztán informálisan: a válogatott játékosoknak ez a Konföderációs Kupa nevű izzasztó kényszer torna annyira kellett, mint Szaharában a szolárium!

Főként az orosz házigazdák gizdázták ki magukat a mezőnyből. Annak ellenére, hogy porig égtek, mégis körbe rajongták őket a hazai zsurnaliszták, csupa pozitív bombát utánuk küldve a fullasztóan zsúfolt öltözőbe!

Teljes cikk

Két dudás és a párizsi csárda

2017. szeptember 20.

Szilágyi László

Neymar összeverekedett Cavanival az öltözőben, ennyit a villámgyors párizsi csapatépítés nehézségeiről.

Ez Barcelonában nem fordulhatott volna elő. Neymar soha az életben nem merte volna kivenni Messi vagy Suarez kezéből a labdát. Főleg nem az első öt meccse valamelyikén. Párizsban elég hamar kimutatta a foga fehérjét. Hogy ebben mekkora szerepe volt az érte leszurkolt 222 millió eurónak, a világ legdrágább játékosának szóló hiperegónak, ezt nem tudom. Az viszont kétségtelen tény, hogy a brazil gyorsan borította a bilit. Az első (és akkor még nem láttuk, hogy mi megy az edzéseken…) adandó alkalommal összeveszett Edinson Cavanival, egy 11-es elvégzése miatt mélyült el a konfliktus, ami az öltözőben folytatódott.

Teljes cikk