Az, hogy egy klubnál, ha nem jönnek az eredmények, ott a gyors megoldás: seggbe rúgják az edzőt! A csalók maradnak, sőt még hangosabbak lesznek, mert áldozatos munkával elkergették a trénert, aztán ha felkérdezik őket erről, simán letagadják. Nem nagy ügy, mondhatni hétköznapi eset a jól fizetett alibisták között, sőt a kiválasztottak ernyedt társaságának még mulatságos is!


Kirúgták a Siófok edzőjét, akit megmentőnek szerződtettek pár hónappal korábban, most meg tessék, megszégyenülten kullog elbocsátó üzenetével! Mészöly Gézát Győrben offolták, pedig lehetett volna az edzővel varázsolni, csak valami nem úgy adta! Gyorsan, frissen elő a lapáttal, üljön rá a mester, aztán gyia az új főni után! Közben meg semmi nem változik, a személyzet ugyan az.
A legcifrább azért a ZTE edző, Nagy Tamás esete. Tavaly még az égben is sírtak, nehogy kiessen az egerszegi csapat. Pedig közel álltak hozzá, hogy még a buszból is kipottyanjanak, nem hogy az embé kettőből. A sors kifürkészhetetlensége okán vagy ki tudja hogyan, addig kavarodott az élet, míg maradhattak a másodosztályú szerelvényen!

A tragikus szezon után nyilván edző csere, mert akik a vészhelyzetet megoldották persze, hogy nem alkalmasak, dörmögte a klub mindenható ura! Jött Nagy Tamás, akinek a neve elég jól hangzik a focista táborban! A különleges stílusú edző elkezdett dolgozni, csodák csodájára nyolc forduló után ott virított a csapat a harmadik helyen! Nem úgy, mint tavaly, akkor ugye alulról volt meg ez a pozíció! Minden baba, allesz optimál, erre a főgóré kidobta a trénert! Aztán a gazda erre a marhaságra még rádobott egy olyan kusza, érthetetlen magyarázatot, amitől még most is kóvályog a népe az országban!
De szép!