Besokallt a klubvezetőség, elindított egy marész kirúgási hullámot, amibe belecsavarodott a legendás Eklemovics igazgató úr is, aki állítólag súlyosan mozgatta az igazolási szálat és egészen addig boldogan élt, míg ki nem tették az elégedettséget, biztonságot nyújtó húsos bödön mellől!


Aztán a felmentéseket követően megszólalt Vranjes, aki egyből, mint ahogyan megszokhatták tőle támadott, még véletlenül sem látta önnön hibáját a csapat vergődésében, annak ellenére sem, hogy következetesen verték őket a nagyfiúk játszóterén! Az ex főni kidobott egy érdekes témát játékosai ivókultúrájával kapcsolatban, ami egyébként kellően kemény volt, annak nem lett semmilyen folytatása! Nyilvánosan biztosan nem! A Veszprémmel kapcsolatba mindig kötelező a magyar bajnoki cím, tavaly ebbe rondított bele a Szeged. Azon is lett volna mit javítani, de most a kézilabda BL a fő szám! Ott nem ment!
Szóval Vranjes, az ő segítője és Eklemovics menedzser kuka, maradt a kérdés: milyen alapon fog a válogatottért dolgozni a Telekomos bukott tréner?Mert, hogy kettőt az egyben konstrukcióban dolgozott a svéd! Klub és nemzeti csapat extrán jó ötletnek tűnt, egészen a mostani kisöprős helyzetig! Hogyan passzol oda az ő státusza, ahová világnagy kajmánkét érkezett, csak hogy közben gyorsan kiderült annyira nem jó a munkája itt sem, ott sem! Hét elején lapát, utána maradt egy kis idő a kézilabda szövetségben, milyen legyen a jövő? Vranjessal vagy nélküle? Sokan úgy gondolták nincs kellő alapja maradásának, milyen erővel dolgozna abban az országban, ahol őt kicsúfolták, lejáratták! Gondolkodtak a szövetségben, aztán kijött az egyébként logikusnak tűnő döntés: Vranjes mehet a válogatott mellől is! Az újabb súlyos gond: ki jöhet a helyére? Talán megint olyan kap lehetőséget, aki már egyszer megégett? Jaj, csak nehogy ez legyen!