Ha ez rossz, vagy a bíró nem kedves számukra, akkor beleadnak mindent! A magyar bajnok ellen sem aprózták, egy sörös üveget dobtak a Vidi játékosok közé! Különben elég nagy szerencse, hogy nem lett belőle súlyos sérülés. Idehaza annak idején egy bedobott metró fogantyú, sőt egy brutális mérető, több mázsás berepülő szotyis zacskó tett keresztbe úgy egy futballmeccsen, amiből istentelenül hatalmas balhé kerekedett! Hetekig erről csattogott a köz, komoly eljárás, vita, talán még polgári bírói ítélkezést is bedobtak, de ez nem biztos!

Szóval a kőfejű, melák szőke unatkozó svéd hangikonok belejöttek és vaddá váltak, az 1-1-es döntetlen közben! Lényeges, hogy a magyar játékosok a sörösüveget bemutatták a játékvezetőnek, így simán csak úgy nem lehet letagadni az eseményt, hiszen a bizonyíték kézben van!

Az osztrák Sturm Graz ennél fényévekkel rosszabbul járt. A Larnaka elleni EL mérkőzésen egy stájer arc a 82. percben egy sörös pohárral nagyon durván megdobta a partbírót! Annyira kemény volt az eset, hogy a hivatalos ember feje betört, 25 percig ápolták, addig természetesen állt a játék.

Az elkövetőt persze elkapták, a botrány után természetesen, az eset súlyosságának minimalizálására a az osztrák egyesület a megszokott módon azonnal reagált, elutasítva minden erőszakos cselekményt, még a sörös pohárdobálást is! A nemzetköz kupában a klubokat árgus szemekkel figyelő európai képmutató szervezet, az UEFA ennél kisebb esetekért a magyar csapatokat kőkemény büntetéssel megmérte! Nem akarva az osztrákok baját, csak pusztán kíváncsiságból érdemes lesz figyelni, a balhé után mekkora sittet kap majd a Sturm Graz!