A MOL Vidi labdarúgó csapata jól kiadott mindent magából a Chelsea elleni Európa Liga összecsapáson! Előtte azon ment a nagy fogadkozás: mennyivel veri szét a brit csapat a magyar bajnokot! Bőszen mentek a tippek a nyolc alatti vereségért, a legdurvábbak e szám feletti végállomást jövendöltek! Szóval nem volt optimista a feltételezés!


 

Még a hentesnél is zajos érdeklődéssel lehetett ugyan szóbeli tételekkel szellemi csatát vívni a Vidi ellen, és tényleg nem az ő sikerüket megjelölve! Igazából jogos volt a félelem, hiszen Abramovics klubtulajdonos cár atyuska kezén lévő klub Anglia nagymenője! Rengeteg ász tagja a csapatnak, bőven nagyobb játékerővel, aztán mégis tessék, még is csak a nyögés hallatszott felőlük! Nagyon fegyelmezetten védekezett a vendégcsapat, igazi szorongós 90 perc volt a nézőknek! A briteknek azért, hogy sikerül-e valahogyan benyomorítani egy gólt, a vendégeknek meg azért, hogy megússzák a korábban jelzett nagy zakót! Sikerült minden, ahogyan a Napi Óvatos fogalmazott:” vállalható” volt a mérkőzés!

Pár dolog a nagy óvatosságban kiderült: kapusok tekintetében nem igazán erős a Vidi, Tujvel ketrecőr csak akkor emelkedett fel a gólvonalról, amikor tényleg nagyon égett a pálya, különben meg csak útlevéllel jött ki a tizenhatos bármely részére! Angliában, még ha nem is annyira az ottani stílust erőltette a Chelsea, évtizedek óta a beívelés a módi! Szerencsére csütörtök este nem használták ezt, így megúszta a csapat! A másik furcsaság: Huszti Szabolcs most vagy nagyon kigyúrta magát, vagy pedig kicsit megindult a hazai ízektől, mert igen nehézkesnek tűnt a mozgása! Nyilván nem egy eladónővel összevetve, viszont a labdarúgók között eléggé feltűnő volt a lassúsága!