Szerencsére lassan előkerültek, de elsőre fogalmuk sem volt, mit kellene tenniük, aztán elkezdték kézzel összeszedegetni a szemetet. Nagyon égő volt, az egy cirokseprűvel megerősített cleaner commando. Eben az országban kínosan ügyelnek arra, hogy a legjobbjukat mutassák a világnak!


 

Az is kellemetlen volt, hogy a kínai díjátadó főhallja kendnek fogalma sem volt arról, hogy milyen hosszú az ausztrál himnusz, simán, majd hosszan beletapsolt az első strófába!

Az is meglepetés okozott, hogy az egyik kanyarban valami piros borítást mutattak az autók felett! Elsőre úgy tűnt, talán egy fedett lelátó, de jobban megfigyelve onnan nem lehetett nézni a futamot, legfeljebb lapítani! Szinte hihetetlen, hogy a nép vezetésének nem sikerült megtöltenie a tribünnek tűnő építményt! Hiába, a kínaiak sem a régi megbízható elvtikék!

Az új F1-es vezetés olyan grafikát hegesztett a népernyőre, több infó ömlik a néző szemébe, mint maga a verseny! Képek fel, futamállás, utasítások, fedélzeti kamera, tisztára autós orgia.

A díjkiosztón háromból kettő sírt, de legalább nyelte a könnyeit! Egyedül Raikkönen maradt rezzenéstelen fejjel, de ez nála nem új. Bottas keskenyre szívott ajakkal, rángatózó arcizommal és erős szemtörölgetéssel nyelte be a könnyeit és azt, hogy tuti helyről lezúzta őt az ausztrál! Ricciardo meg azért sírt, persze csak kicsit, mert nagyon boldog volt! Ez a nagyorrú, nagyfogú, nagykezű, szóval mindene nagy ember versenyzésével megmentette az unalomtól a Kínai Nagydíjat!  Az igazi showt pedig a cipőjéből elfogyasztott pezsgővel hozta!