Mekkora betyárság volt, amikor ismeretlen ausztrálként szétcsapta a Hamilton-Vettel háborút! Olyan természetesen csavargatta azt a gombokkal túlzsúfolt kormányt, mint ha egész életében ezt tette volna, születésétől egészen a mai napig!


Nem az unott, faarcú stílust hozta, valószínűleg Kimi, a jégember eléggé utálta őt harsánysága miatt! Egy ilyen vidám fickó nem fért bele a zorall finn világába! A többiek azért rühellték, mert zabálták őt az újságírók, mindig mosolygott, szóba állt a népekkel, és egy kis bohóság simán belefért a napjaiba! Jó kis keverék ez az olasz-ausztrál fickó! Az mekkora menőség volt, amikor győztesként behúzta a győzelmet Monacoban, a díjátadón a cipőjéből itatta pezsgővel az amúgy a királyi viselkedés szabályokat szigorúan betartó Albert uralkodó herceget és egyre jobban szétplasztikázott, korábban tényleg bájos feleségét!

Kicsit húzódozott ő királyi felsége, mert hát ez bizony nagyon alsó néposztálybeli szokás, aztán úgy látta, ettől még a korona nem esik le a fejéről, utóbb egy kicsit kell magyarázkodnia a Grimaldi ház etikett felelősénél! Magyarországon belekóstolt a pálinkába, jól meg is csinálta őt az amúgy tökre finom ital, kicsit küszködött az érzéseivel meg a fejébe szálló gyümölcslével, de jól beszélt a szája a kalandról! Most meg nincs olyan verseny, amit normálisan befejezne! Talán egy kicsit korán dobta el magától a Red Bull csapatot, aztán ha valaki összeesküvés elméletet akar látni, akkor ez a sztori ad bőven témát! Ricciardo elmegy másik csapathoz, a mostaninál meg titkolna előtte mindent, sőt talán keresztbe tesznek neki!
Így aztán persze, hogy nem úgy megy Ricciardo-val az autó!