Persze előtte is rendszerszinten gyomirtózott a holland királynő alattvalóinak alakulata, utoljára Nyilasi Tiborok intézték el őket idegenben gavallér módra, abból az 1986-os vébére kijutás, amit meg aztán végképpen nem szabad emlegetni a továbbiakban!


 

A női vízilabdások is megszenvedik ezeket a köhögő hangúakat, és persze már nincs a férfi vonalon sem könnyű kis felvezető értekezés! Minden ráúszás maga a görcsölés, a nőknél meg többet mutatott az eredményjelző magyar zamekot, mint diadalt! A holland női kézilabdások meg tisztára kész! Eddig ők figyelték, amikor a hungarikum-szintű női szekció aprította a világot, erre most tessék: lehet őket tele szájjal bámulni, úgy elszaladtak egy okos fejlesztéssel! Hogyan csinálják, amit a magyarok nem tudnak, érthetetlen! Csak és örökké döntőt játszanak, ha kell, ha nem, mindig nyernek valamit! Pláne, a legjobbjaik idehaza élesítik magukat, jól felszívják a tudást, a kondit, amikor meg összeér valamilyen világversenyen a két válogatott csapat, ritka a magyarok öröme!

Na de most Sztojan Ivkovics és bandája csúnyán megégette a kerregő németalföldi kosarasokat! Ezek a colos hollandusok brutál odatették magukat mindenféle dögerős népek ellen, tehát jogos volt a szorongás Perl és társai ügyében vb-leselejtezés okán! Nyugázzon mindenki! Olyat kaptak a sárga mezesek, hogy a sajt megállt a szájukban! Ivkovics szövetségi kapitány úgy gyönyörűen megkavarta a csapatot! Perl Zoltán és Vojvoda Ádám kajakra odatették magukat! Ám ehhez kellettek a csöndes többiek is, akiket elővarázsolt a Főnök! Csupa új arc, betyárul harcolva szépen intézték a munka dandárját!

Nem akárhogyan győzött Hollandiában a magyar férfi kosárlabda válogatott!

Nagyon ér büszkének lenni rájuk!