A legvadabbak elejétől nézték az összecsapást, a még náluk is sokkal zoralabbak már a kipattanó ötletnél is ott voltak, és egyre csak dörzsölték a tenyerüket! Megneszelték a giga-showt! Akár az éhes menedzserek! Nahát, ők aztán beletoltak mindent a buliba!


 Erre a csatára hörgött a boksz meg a ketrecharcos világ!  Meg kell hagyni, akik mozgatták a verekedés szálait 6 Michelin csillagot érdemelnek! Sőt maguk a szereplők is hozták életük formáját! A jenki öklöző az unottas zsenit, a volt ír csőszerelő meg a könyörtelen harcost adta, aki leüti Mayweather arcáról az összes izmot! Mérges kobrára heccelték egymást, talán jól összebeszélt forgatókönyvvel! Ha már lehet gyártani összeesküvés elméletet, akkor legyen az egyik fejezet ez!

Szép, jól összerakott írások születtek közben a két srác tüzénél, persze az összes az ökölvívó győztessé sejtetésével! A szakik józanul felmérték a helyzetet, figyelmen kívül hagyták a hipszter McGregor harsogó önbizalmát! Az csengett ki az írásokból, ha a szabályok szerint, már a csak ide érvényes szabályok szerint, végül Mayweather akkor is kiméri a ringből a bokorarcút!

Úgy is lett! Bár picit azért sokan szerették volna, ha a mesehős-fejű UFC harcos visszavesz Mayweather egójából, de a hang és a hájpolás kevés volt! A tizedik menetre az amerikai bokszoló feldogozta McGregort, aki kipurcant! Nem szokott ő ilyen hosszú harchoz, ennyi időt még egyszer sem tolt végig!

Nyugodjon meg mindenki, a suszter pedig maradjon a kaptafánál!