Az orosz tornán olyan forgásokat adott elő, amit a fénykorában pörgő Regőczy-Sallai korcsolyapáros sem! Kimondottan remek kis mémek születtek, az amúgy játékával halványan jelentkező brazil arcról, az egész világ őt próbálta kopírozni ócska és vicces önsajnálatával!


Az agydonor persze köpött erre, sőt ő volt a megsértett némber, a hisztis primadonna, a meg nem értett zsenialitás! Igaz, nagyot újított a labdarúgás nevű játékon, csak a röhejes részén, nem pedig a szép megoldásaival! Amúgy már a vb előtt is nagy port kavart, amikor erősen kívánkozott a Real Madridba, kínálgatta magát, de nem kértek belőle! Ennél nemesebb, elegánsabb csapat a Real, bár ha Sergio Ramos gyakori taplósága belefér a klub imidzsébe, akkor Neymar feneketlen pofátlanságának is helyet kell, vagy lehet adni!

Szóval erőlködött a gerinc bajnok, szeretett volna Ronaldo oldalán villogni, hiába! Ha már Messit a Barcelonából nem sikerült a játékával kiszorítani, rárántotta volna a madridi klubot a hírek élére, a fatert meg az adóhivatalba, be nem vallott hatalmas jövedelme miatt! Ez sem és a másik sem jött össze! Elment viszont a PSG-be, amely feneketlen pénztárcáját villogtatva beelőzött mindenkit és magával vitte Neymart Párizsba! Bár ne tették volna, mert semmi hasznuk nem származott a brazil csaló érkezéséből. Ha nagy ütközet jött mondjuk a BL-ben, ő volt az első, aki behúzott farokkal menekült a felelősség elől, a semmit hozzátéve a kieséshez! Most meg elkezdte mantrázni, hogy mennyire visszamenne a Barcelonába, fájdalmasan hiányzik neki a katalán csapat! Tuchel edző és Lőw Zsolt bármennyire is nagy edző, egy ilyen morális pokolgéppel nem képes mit kezdeni! Ha a legjobbjának kikiáltott játékos nyilvánosan azon nyávog, hogy mennyire elmenne Párizsból, az egész komoly bomlasztó erő lehet. Bármennyire is letagadja majd Neymar!