Pedig ott szakíthattak volna a nyálas kis milliárdos jelzővel! Idén megint kinevetették magukat, olyat alibiztek! Tavaly nyáron arról hüledezett a világ, a Párizsiak mekkorát dobtak Neymar leigazolásával. Ennek az embernek egy meccsen kellett volna megmutatni, tényleg megérte a brazil bohóchalért annyi pénzt kiadni! Ehhez képest Madridban egy porszemmé zsugorodott, pattanásos kisfiúként ügyetlenkedett, nullát mutatva az őt ajnározóknak!


 

Inkább a csapat ellen volt, vele biztosan nem. Neymar a francia Ligában a normandiai halászok ellen sziporkázva bemutatózik, ám amikor a nagyfiúkat kellett volna megtrükközni, izzadt szorongásos tini maradt.

A másik ember, a jobb bekk, a szintén brazil aranyásó, Daniel Alves, aki olyan rettenthetetlenül gyepálta az ellenfeleit még Barcás korában, aztán Juvénál is szépet alakított, bezzeg a Real ellen szerény amatőr volt!

Pedig ezt a rozoga Realt elkaphatták volna, ha kicsivel több az eszük, mint egy fűszálnak a Parc des Princes játékterén! Igaz, a spanyolok könnyedén játszhattak a BL-visszavágón, nekik már csak ez az egy kihívás maradt idénre, más mindent elbuktak! Khelaifi arab milliárdos, benzinkutas nem szégyenlős, önti a pénzt a csapatba, az ő lelkesedése azonban nem megy át a Dél-Amerika szakiknak, akik a pénz habzsolásán túl nem akarnak semmi egyebet.

Eljutni valameddig a BL-ben, kicsit megvakuzni a népeket egy két laza trükkel, ám ha jön a kihívás, áh, hagyni kell az egészet! Jó a csöndes kis hazai kupa, a bajnoki cím, nem kell itt keresni a zűrt, a nagy meccseket! A pénz csörögjön a kasszában, aztán ha bukó, majd megmagyarázzák.